10 sanningar om mig.

 Jag är tyvärr onöjd över min kropp. 

Jag förlät en kompis som jag inte skulle, kommer ångra det men när vi träffas ska jag berätta för henne vad hon gör emot mig.
 
Jag ogillar inte många, men de som ljuger emot mig kan bajsa på sig eller något liknande.
 
Jag har väldigt lätt för att förlåta.
 
Jag har en kompis som tar så mycket energi. Men ändå är hon min vän, tyvärr.
 
Ungefär när jag blev tillsammans med Alex byte jag ungdomskrets, blev mer och mer irriterad på mina klasskamrater. Inget jag ångrar dock. Jag har kontakt med de jag vill ha kontakt med. 
 
Jag har en kompis som jag har känt i 8 år, hon och jag håller alltid ihop. Den enda man alltid kan lita på. Av kompisar.
 
Hata mig eller inte, men jag tolererar inte att man går runt och snackar om mig med andra. Gå fram till mig istället och säg vad det är.
 
Jag brukar säga precis vad jag tycker. 
 
Svampbob och jag är bästisar.
 
 
 
 



Dagen före den bra dagen.

Godmorgon vänner! Idag vaknade jag med ett leénde på läpparna. Vad jag mår bra! Planen är idag att åka in till Trosa och inte göra något. Nej men mamma ska träffa en kompis och jag ska bara gå runt, ensam. Haha, nej men jag kommer väl äta glass hade jag tänkt. Kameran följer med! 
Igår kväll hade jag tyvärr väldigt svårt att somna men det gick efter ett tag. Min älskade katt Skorpan kröp lite närmare mig, och myste! Vilket betyder att jag har väldigt mycket katt hår i sängen nu... Ja... Väldigt bra, nyser om vart annat.
 
 



Underbar

 
Kolla på min frukost! Hur gott ser det där inte ut att vara, och att man blir så mätt på det är ju ett plus. Slipper äta alla mackor till frukost som ändå inte är gott. Men ändå behöva äta fler och fler mackor för att man ens ska känna sig lite mätt. Nä du! Det här är grejer, smoothie. Med hallon!! Usch vad det är gott! 
 



sextondejulitvåtusentretton

Godmorgon! Idag är det tisdag som ni förmodligen vet. Men jag blev helt förvånad och förkrossad när jag fick veta att det bara var tisdag. Men hallå? Jag trodde det var onsdag. Men nä, nu får jag vänta ännu längre innan jag träffar Alex. Detta går inte! Haha det var faktiskt mamma som sa att det säkert var för att jag ville att Alex ska komma hem, och det stämmer nog. Idag händer inte så mycket av vad jag vet, tyvärr. Mamma ska kanske åka in köra ett friskis och svettis pass. Då tänkte jag att jag kan stå bredvid och äta glass. Det skulle vara en jättebra idé enligt mig.
 
 



Fiskar fiskar

 
Var ute i kanske en timme. Med vår lilla blåtbåt, satt borta vid vassen en liten bit från oss och napp ganska många gånger. Tyvärr så var de som jag fick upp inte så stora. Men vissa var tvugna att dö, då krocken satt för långt in i de. Men mysigt var det. Påvägen hem så fick mamma igång motorn. Hon kom bara inte på hur hon skulle stänga av den så vi åkte ett extra varv med båten. Sen var vi tvungna att andas efter all skrattanfall vi fick. 
Nu sitter jag uppe vid datorn och skypar med min älskling. Jag saknar honom så. 2 dagar, 12 timmar och 44 minuter tills han är här. 



En abborre kanske?

 
Dagen har varit sådär. Gick dock aldrig ner till vattnet som jag sa att jag skulle. Men jag gick på en "lång" promenad. Sen har vi klippt syren häcken. Tog tyvärr några timmar kändes de som iallafall. Som ni ser så fick jag en sån god lunch. Mums, kött och potatis! Snart ska jag och mamma ge iväg oss med båten för att fiska lite! Så kul. 



Med lite ödla i munnen

 
Så dagen börja som vanligt med att mamma väckte mig. Gick upp, fixade frukost och satt ute på trappen i den skinande solen. Helt underbart. Jag smsade lite med Alex och min bror. Sen ringde min syster. Haha, händer en sak händer allt. Idag är det föresten tre dagar till jag får träffa min älskade pojke. Längtar så mycket! Eftersom solen skiner så fint så ska jag se om det också är varmt i vattnet om det är så kommer jag förmodligen bo i vattnet. Mysigt! 
 
 



Glassen rinner

 
Glassen jag gjorde, fick både jag och morfar smacka på! Det var en höjdare, morfar blev super glad! Det var också super gott! Dock rann glassen väldigt mycket men den var så god att man inte riktigt brydde sig. Iallafall så har vi suttit och kollat (morfar och mamma kollar fortfarande) på vår prinsessas födelsedagsfirande. Jättekul! Iallafall så tänkte jag snart gå och lägga mig är väldigt trött... Imorgon ska vi bara vara hemma TYVÄRR. Börjar tröttna lite nu. 
Men på torsdag så blir det grejer så det är bara att räkna ner dagarna!



Glass i produktion.

 



Lunch efter promenad

 
Var ute och gick på en liten promenad. Vilket var super skönt, precis när jag kom tillbaka så rullade mamma ut grillen och hade tagit fram maten. Jag kom alltså hem alldeles i tid, till maten. Sen gick mamma och hennes kompis Leif ut på en promenad. När de kom hem så körde jag mig och mamma till vagnhärad, vilket inte gick så bra. Så nu är jag väldigt less på min mor... 
Håller på att göra glass just nu. Mums. Åter kommer snart! 



Helt menningslöst.

Godmorgon! Vaknade runt tio av att mamma satt på sängkanten och sa åt mig att gå upp. Jag gick upp kanske en kvart senare. Sen fixa jag frukost och satte mig och åt den ute på vår trapp. Jättemysigt faktiskt! Sen så gick jag och ställde ifrån mig maten i köket och gick hit. Planen var att jag skulle spela sims som jag har blivit helt beroende av. Men jag kom på att det skulle bli kul att blogga, tyvärr blev detta ett helt meningslöst inlägg. Iallafall så kommer jag förhoppningsvis senare idag skriva ett inlägg som är lite intressant. Men nu ska jag spela sims, haha. 
 
 
 I maj... 



Middagen vi åt var perfekt.

 



Glass

 
Vi gjorde lite som vi ville. Dvs, att vi gjorde som vi ungefär sa. Mammas två kompisar som jag har känt hela mitt liv kom ner hit. Vi åkte till en loppis, där jag köpte två tavlor. Som jag kan fota imorgon när det är fint väder. Sen så åkte vi in till själva Trosa och gick till en glassbar och köpte en glass. Jag köpte som ni ser på bilden en med choklad och vanilj och strössel. Vilket verkligen är standard, borde nog testa något nytt. Modig men ändå så rädd. Ja vi åkte sen och då var mammas kompis där, sen så gick vi ner till vattnet och bada en massa. 



Hon är populär

 
Godmorgon fina ni! Idag är det en strålande dag med lika strålande sol. Jag vaknade runt nio eller tio. Usch det var inte lika strålande. Vaknade tyvärr av en mardröm så jag sprang rakt in till min mamma. La mig där ett tag. Sen gick jag den grymt långa biten (eller inte) till badrumet för att tvätta av mig. Idag så är dagens planer att några kompisar till mamma ska komma hit. Om vi hinner ska vi också in till Trosa för att äta lite glass, och träffa fler av mammas kompisar. Den där kvinnan är populär. 
Men planerna för just nu är att lyssna på ett till radio program. 
 
 



För det är alldeles gult

Eftersom jag har världens mensvärk bestämdes det av min mor och mig att vi skulle gå på en promenad så vi passade på att gå ner till en äng i närheten av oss som är helt gul, det är så grymt fint! Men självklart så tog batteriet på min kamera slut innan jag ens han komma fram till ängen så mamma fick stå för bilderna med hennes iPhone 5, dvs inte de bästa men de funkar väldigt bra. 
Sen så halvt sprang vi hem, eller dvs vi sprang då och då. Det var faktiskt ganska skön promenad, vi var ute i ungefär en timme men då stanna vi vid ängen och fota också. Vi gick och små sprang i ungefär 5,67 km. Enligt min RunKeeper. 
Nu sitter jag hemma i köket och pratar med Alex på skype. Jag saknar honom. Usch, vad jag saknar honom.