Förklarar mig

Tjenanixen! Nu är jag utvilad och lagom glad. Idag är det som för de allra flesta skolungdomar dags för skola, dock så börjar jag sent så det är riktigt skönt. 

Jag vill dessutom passa på att säga att det jag skrev igår stämmer men jag vet även att min oro (som vi kan kalla den) försvinner snart. Snart mår jag bättre och jobbar för fullt! Men jag måste bara komma dit först och det är väl det som är det jobbiga. 







Så ni vill veta hur jag mår :-)

 
 
Hur går det för mig? Sådär. Hela tiden så har jag något att göra och det känns som jag aldrig har tid till att bara andas. Jag känner hur jag är nära ett sammanbrott och hur jag skriker inombords "hjälp". Det känns lite som att jag aldrig räcker till. Jobbet, familj och vänner förlåt, förlåt för att jag avbokar, är sur och stressar runt överallt. 
 
Jag visste att det inte skulle bli enkel att gå i skolan och jobba samtidigt. Problemet är inte att det är svårt, men jag är så stressat. Jag mår inte bra, jag ska göra alla glada samtidigt som jag ska göra mig själv glad. Jag vet inte hur många dagar jag sagt till min chef att jag inte kan jobba nu och då känner jag mig allvarligt rädd... Hur ska jag få ut de timmar jag ska ha? Och samtidigt göra min chef glad? Svar - JAG HAR INGEN ANING. 
 
Jag vet inget. 
 
Men snart är det vinter och då kommer jag vara hemma mer. Dessutom har man inget socialt liv på vintern så jag kan lika gärna jobba sönder. 



Helgen

Ursäkta! Men nu är jag tillbaka i rätt spår igen. Skolan är igång igen och just nu sitter jag i klassrummet och inväntar att lektionen ska börja. Helgen spenderade jag på Gotland. Har haft jättekul, min styvbror fyllde 30 år... Eller ska! Men jag och Alex och några fler kompisar stod i baren och fixa drickar till de som köpte. Sen gick vi vid två på natten och la oss. Klockan 07:34 vaknade jag och då var festen redan igång, så de verkade inte precis ge upp. Haha som tur var så somnade jag om. 
 
 



21 augusti 2014

Idag har varit en spännande dag, vi håller på med politik i skolan så vi fick åka in till stan för att intervjua olika partier. Ganska intressant även fast vi bara fråga om upphovsrätten så var det intressant...! Sedan så slutade vi och då var klockan ungefär 11. Men jag åkte tillbaka till skolan och åt lunch med några kompisar och sedan så hade jag Elevråd som var sjukt kul! Första gången för iår. Sedan så pratade jag och Molly med rektorn. 
 
Sedan åkte jag och Molly hem till mig och la oss i min säng sedan kom vi inte upp på minst trettio minuter. Haha men sedan pallrade vi iväg oss till Skrapan för att jag behövde byta en sak! Runt halv 6 mötte jag upp pappa och vi gick runt och letade efter en födelsedagspresent till pappas tjej. Vi hittade en och sedan gick vi och åt! Jättegott, mmmmmmmmm. 
 
Tack pappa för en trevlig kväll ♥
 
Ursäkta mina läsare för den urdåliga kvaliten



Regn är bra för själen?

Måste bara säga att jag tycker väldigt mycket om när det regnar när jag är inomhus, hemma och strax ska sova eller bara sitta hemma hela dagen. Tycker det är jättemysigt med det ljud som bli när regndropparna slår mot fönstret. Dock ska det vara i lagom mängd och inte klass 3 varning som har drabbat en del av Sverige. Men annars så är det sjukt mysigt och det är bra också för miljön och gräsmattor.
 
 
Copyright © Ida Broman Ullman 



Datorskydd

 
Jag skulle behöva ett skal till min data eftersom jag får väldigt lätt repor på min baksida av datan. Det står mellan de här olika skydden. Jag kan dock inte bestämma mig så tänkte att ni kanske kunde göra det åt mig? 
 
 



Min fina katt

 



Attans

Ursäkta för dålig uppdatering men jag har mina orsaker. Igår var första dagen av skolan detta år. Hur kul som helst att träffa alla, efter skolan så åkte jag och några kompisar runt lite överallt, men vi åt på donken först (haha). Sedan när vi var i Gallerian så träffade jag snabbt min syster och Liam. Men jag var så trött att jag inte orkade åka med de hem så jag följde snabbt med mina kompisar till en till affär och sedan åkte jag hem och la mig. Så sjukt trött. Efter 45 minuter var det dags att jobba...?! Klockan 16:00 började jag och jobbade enda fram till 23:00 på kvällen. Så hann aldrig riktigt blogga. 
 
Imorse när jag vakna var jag trött men inte så trött som jag trodde jag skulle vara... Hade en rolig dag i skolan idag också och slutade vid två då jag var med några kompisar. Kul kul! Åkte sedan hem och chillat och tvättat kläder sedan så åt vi middag med Jessica, Liam, Kim, Django, Leo och Fia. 
 
Nu är jag trött och ska strax sova. Börjar tidigt imorgon! 
 
(((( NUUU FUNKAR DET INTE HELLER ATT LADDA UPP BILD ))))



Två snygga

 
 
Måste bara tipsa er som har iPhone 4 för dessa fina skal. Sjukt snygga! Jag tror jag hittade de på fyndiq.se och tycker det är otroligt snygga, fina och perfekta. Jag tror jag börjar bli lite svag för mönster... Hmmm... Snygga! Dock är dessa skal inget jag skulle ha då jag ofta tappar min telefon och tappar jag den med dessa skal så är risken större att skärmen spricker. 
 
Men annars, sjukt snygga!



Heja heja

 
Kvällen igår var helt fantastisk! Spenderade nämligen den med min kompis Cora som jag egentligen bara träffat på Gotland med vi har ju kommit på att vi har gång avstånd mellan varandra när jag bor på Söder. Faktiskt så ser hon hela vägen till mig. Vi mötes först upp och åkte hem till mig så jag kunde sätta på mig lite varmare kläder. Sen så åkte vi till henne och hon fixade lite mat och sedan så hjälpte jag de att "flytta in" då de har varit på Gotland under en längre tid och tagit med sig allt dit. Oj oj så mycket saker. Men det var roligt. Sedan så gick vi ut och kollade på midnattsloppet. Duktiga alla var! Heja heja!
 
Två bilder från igår: 
 
 
 



Behöver er hjälp

Jag var igår inne på Apoteket och då såg jag Neutrogenas produkter mot porer/finnar. Jag har sett de väldigt mycket på reklam och så vidare. Men vet inte så värst mycket av de. Vet ni något om de? Har ni testat de själva? Och till det sista och viktigaste, vilken är den bästa? 
 
 
 
 
 
 
"Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub 150 ml Neutrogena Visibly Clear Pink Grapefruit Daily Scrub är en väldoftande scrubcreme. Formulan med effektiv MicroClear-teknologi och exfolierande mikrokorn rengör porerna på djupet. Hjälper till att eliminera finnar och pormaskar.
Den skonsamma scrubbcremen rengör huden utan att torka ut. Samtidigt får huden en fräsch känsla av Pink Grapefruit.
Använd morgon och kväll. Massera in på fuktigt ansikte. Skölj av ordentligt. Undvik kontakt med ögonen. Vid kontakt med ögonen skölj noga med vatten. För utvärtes bruk." 
 
"Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Scrub - Neutrogena Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub är en väldoftande scrubcreme för ren, fräsch hud.
Visibly Clear Pore & Shine Daily Scrub har dubbel verkan som avlägsnar överflödigt talg och minskar porerna så att huden ser felfri ut.
Har en fräsch doft av mandarin och lime."

 

 
 



Den 13 / 14

OJOJOJ! Jag har tyvärr inte haft "tid" att blogga. Min kompis Julia har nämligen tipsat mig om en serie som heter Prison Break. Jag är lite fast om vi säger så... Den är både dålig och bra så jag blir lite galen. Haha. Iallafall så vaknade jag klockan halv tolv igår och åt frukost och kollade på min serie. Sedan så började jag fixa mig, duschade bland annat. Sedan så begav jag mig in till stan för att var med på en undersökning om marknadsundersökningar gjord av TNS-Sifo. Vi var sju tjejer tror jag som satt i två timmar och diskuterade, skitkul!!
 
När jag var klar med det så väntade mamma runt hörnet och vi åkte till landet. Så nu är jag på landet. Vaknade i bra tid och har inte gjort jättemycket förutom att badat/snorklat, blivit klar med min tubhalsduk och tränat nere i Trosa hamn på en träningspass gjort av Friskis & svettis. 
 
Alex har även kommit ner! Sista helgen på sommarlovet för mig... Vet inte riktigt hur det känns. 
 
 



JAAAAAAA

JAG GJORDE DET!!!!!! JAG KLARADE DET FAKTISKT!! FAN VAD JAG ÄR STOLT, JAAAAAAAAAA! Jag har nämligen sprungit 2,79 km utan att ha stannat, då kanske ni tänker "vadå det är väl inte så mycket?". Som svar på det har jag: Nej, det kanske inte är så mycket för dig. Eller för världens bästa löppare. Eller för fotbollspelare. Men för mig är det det, jag menar inte att det är en lång bit att gå eller liknande. Men jag sprang den biten! JAG SPRANG! Jag klarade det faktiskt hela vägen fram till porten och då bröt jag nästan ut i lyckotårar. Wow, fan vad jag var och är stolt över mig själv. Shit vad jag är bra. 
 
Annars då? Jo jag vaknade upp med Alex. Vi åt frukost och sedan lunch och drog iväg med min cykeln till utegymmet. Vi tränade lite där och sedan så åkte vi vidare till Barnängsjön för att bada. Helt otroligt hur varmt det var i vattnet. Men vi åkte även därifrån tillslut och begav oss hem. Väl när vi kom hem så skrev jag ut lite bilder, ni kommer få se vad jag gör senare. Sedan kom mamma hem och med hade hon sig pappa. De skulle jobba lite. Medan jag och Alex gjorde middag. Sedan så åkte pappa hem och jag, mamma och Alex åt maten. Mums, lasagne! Grym blev den! Och sedan har vi inte gjort mycket mer. Alex är hemma hos sig och jag sprang nyss som ni redan läst! Heja!!
 
 



7 dagar

Godmorgon säger jag från svettiga Gullmarsplan. Haha man kan lätt tro att det skulle vara kallt idag, men ikke sa Nicke. Synd för mig som sitter i svarta jeans och en t-shirt. Tjejen som sitter mittemot mig verkar ha det mycket bättre, short och ett linne. 

Idag är det en vecka kvar till skolan börjar. Hmmmmmm... Jag har ärligt talat två år kvar av gymnasiet, TVÅ ÅR!!! Fast det kan ju inte stämma, jag som känner mig så himla liten, jag börjat väl i 8:an? Ojoj. Min iår blir det mer av den linjen jag faktiskt valt. Lite mer beteendevetenskap, åt det hållet iallafall. Spännande.

Jag firar att det är 7 dagar kvar av sommarlovet med att träffa två kompisar. Emma och Julia! Emma har jag inte pratat med face 2 face på säkert snart två år ungefär. Ska bli kul! 
Ikväll kommer nog Alex hem till mig, så äter vi middag och så! Mysigt! 


Imorse spenderade jag säker 2-3 timmar på att se på Youtube. Då kommer denna trailer upp. Mums, måste se denna film!!  



Tack InterSport!

Sådär ja! Igår kom jag hem med ett par splitter nya Adidas skor. Iallafall så hade jag en grym dag igår, vi började på Stadiums outlet i Nyköping men där fanns det verkligen inga skor eller service för den delen. Så vi passade på att åka in till själva Nyköping och gick ner på InterSport och servicen där var helt fantastisk. Hon som jobbade där, Elisabet hette hon, kollade på våra fötter och tog fram skor som passade min smala fot och skor som passade min mammas lite breddare fot. Mamma blev helt förälskad i skorna som Elisabet tog fram till mamma. Jag hade lite mer beslutångest... Men tillslut så köpte jag de. Jag betalde inte alls mycket, tack mamma som betalde 500kr och tack till mecenatkortet som gav mig 150kr rabatt. Själv betalade jag ynka 849kr för mina fina. Om ni är intresserade av vad skorna kostade sammanlagt så får ni addera lite ;-)
Men TACK till InterSport i Nyköping för suverän service! ♥