Q / A

Q - Hej! Jg undrade ifall du kunde göra lite mer dagens outfit och visa lite kläder du har så man kan få lite inspiration! :))
 
A - Hej på dig! Absolut kan jag det, dock har jag ingen bra kamera eller alltid jättespeciella kläder men någon gång ibland ska det nog kunna ordnads. :)
 
 



Rauk

Hej på er! Nej jag gömmer mig inte jag bara har mycket för mig. Njuter av det fina vädret och har det bra. Jag är på Gotland just nu och har haft en grym dag. Spenderade dagen med våra gäster. Vi åkte till raukarna och badade å hade det bra. Men det är väldigt grunt vid raukarna så jag kunde inte riktigt bada, men vi åkta vidare senare till Burgsviks hamn och badade där. Sen har vi ätit middag och mycket mer har inte hänt! Äschanpersan! 
 
 
 
 



Fråga

Q - Hej! Jag undrade bara om du å Alex fortfarande är ihop? Du skriver inte om honom längre? :( 
Kram!
 
A - Hej! Jag och Alex är fortfarande ett par. Jag skriver inte så mycket om honom för att vi inte har träffats så mycket i somras, då han har jobbat och jag har jobbat och vi har inte haft så mycket tid. Men nu har han slutat att jobba och är hemma i Sverige och jag är hemma i Stockholm så snart ska vi träffas igen! ♥
 
 



Ryser lite

 
 
Riktigt duktiga killar, hoppas verkligen de blir något stort i framtiden 



Imorgon är det Malins dag!

Nu är helgen över snart. Och imorgon är det lite jobb som gäller, jobbar 11-16 och sedan ska jag leta kameror. Måste prata med någon som är professionell på kameror och kan berätta för mig vad det är för kamera jag ska ha.  Sedan så ska jag fira min faster på hennes födelsedag. Min "lilla" kusin fyller också år imorgon, 10 år! HELT SJUKT, hon är ju min söta lilla kusin som alltid kommer vara liten i mina ögon. Stackarn hehe ;-) Grattis i förskott Malin, hoppas att du får en fantastisk dag och att du får bada mycket i Spaninen. 
 
 



Värme chock

Vakna, frukost, bikini och stranden. Ja så ser min morgon ut och ungefär hela min dag så det finns en bra andledning till att jag inte bloggar. Vem vill blogga när det är så varmt och fint väder. Äsch JAG! Men jag vill fortfarande inte så därför så har jag bara njutit av det fina vädret - hoppas ni också har det.

Men imorgon kväll kommer det nog vara som vanligt igen. Så då får ni uppdatering. 

Så länge, lite bilder:







En av de fina

 
 
Jag kollar på väldigt många videos av soldater som kommer hem. Och det här är en av mina favoriter. Sitter här och gråter, otroligt fin "homecoming". 



Tillbaka i stan

Som rubriken lyder så är jag tillbaka i stan. Mammas semester tar slut idag/imorgon, så hon jobbar imorgon vilket jag inte gör så jag ska jobba på ett annat sätt. Nämligen slita på mina armar på gymmet. Mohahaha groooowww. Annars så har det inte hänt så mycket roligt. Låg som förgående dagar nere vid vattnet och hade det bra. Självklart badade jag. Sedan åt jag och mamma lunch och tvättade hennes bil, så nu skiner den!
 
Ja... Jag har inte så mycket roligare att berätta. Ska förutom att gymma försöka träffa min söta systerson någon dag. Men jag ska även byta ut min laddningsladd till mobilen för andra (!!!) gången och åka in till stan och kolla in lite kameror - prata med någon expert på kameror som vet vad jag vill ha. 
 
Träffade en kompis till familjen som sa att ju mindre nummer en kamera heter ju bättre är den, min kamera (som är trasig) heter ju D3100 (bra/dåligt?). Vet någon av er något om detta? 
 
 



Shopping från Göteborg

 
Jeans från JC i märket "Tiger of Sweden" för egentligen 1299 kr men de var på rea för 649,50 kr. Men tur som en tokig hade jag presentkort på 302 kr så jag betalade 347,50 kr för dessa perfekta jeans. 
 
 
3 stycken basic t-shirts från H&M för 49,50 kr per tröja. 
 
 
"Tub"-kjol från Lindex för 99 kr (HUR SKÖN SOM HELST!!!!)
 
Ursäkta för dåliga bilder, snart har jag jobbat ihop EGNA pengar för en ny kamera.



Njuter

Tjolahej på er! Idag har varit en fantastisk dag. Det har varit sjukt varmt och jag har för första gången detta år hoppat från bryggan och som många har skrivit som kommentar på mitt facebook inlägg: "lite sent för första doppet tycker jag". Jo ni! Läs igen! Det är alltså mitt första HOPP i från bryggan, annars har jag gått i då jag mest badat på Gotland, där finns det inte så många hoppställen att hoppa ifrån.
 
Sedan fick jag även en kommentar av Rebecca här på bloggen, hon skriver att jag ska fota min shopping från Göteborg. Det hade jag faktiskt tänkt på att göra så jag hoppas att det kommer upp imorgon! Måste bara lyckas ta  lite bra bilder ;-) 
 
Annars då? Jo jag befinner mig på landet,  Trosa det vill säga, med min mamma. Jag kom hit igår kväll då jag jobbade igår. Jätteskönt! Nu är jag ledig till åtminstonde måndag och ska njuta i solen. Mmmmm, me like.
 
 



Tåg

Nu har jag för första gången fått åka tåg sedan jag var 3 månader gammal. Och jag ÄLSKADE det, hur mysigt som helst, trevligt, praktiskt och man kunde gå runt om man ville vilket är sjukt skönt. Men både jag och min mamma märkte att vissa saker är väldigt irriterade, så här får ni lite punkter på det. 

Negativa saker:
• Folk som pratar högt i telefon, har ni ingen uppfostran? Hur kan ni sitta och skrika ut om era relationer, möten eller privat liv? Tror ni att vi andra på tåget har någon lust att höra om det? Vi vill sitta i lugn och ro. 

• Ni människor som sitter och sjunger eller skriker till andra på tåget, hallå? Samma sak där, vi andra vill inte höra. Viska hellre. Visa respekt för de andra på tåget.

Annars så måste jag säga att jag som sagt älskade att åka tåg, helt underbart kul och lärorikt. Skulle gärna vilja göra om det så tro inte att det negativa jag skrev över gjorde så att jag inte vill åka tåg igen, för jag vill gärna åka tåg igen.

Tack min fina mamma för att du tog ut mig på detta underbara äventyr! 






Ni är bäst - tack!

Just nu sitter jag på tåget på väg hem till Stockholm. Jag har haft en underbar vistelse i Göteborg och ville inte riktigt åka hem, men jobbet kallar imorgon. Iallafall så har jag shoppat em massor. Men det tänkte jag att ni får se senare, i lite bilder. Mer än och ha shoppat så har vi varit riktiga turister, åkt runt och kollat stan och för min del lärt mig hur det ser ut. Kul! 
Har dessutom ätit fantastiskt god middag hemma hos de vi bodde hos, så tack till er ;-) Hade hur kul som helst vid matbordet och grät lite tårar för att allt var så kul, så tack så jättemycket Magdalena, Mats, Klara och Fabian - ni är bäst! Förstår ni vad mina middagar kommer vara tråkiga i fortsättningen nu? 






Inte ens kommit fram än

Jag och mamma har ju också planerat att shoppa lite. Och jag har inte en kommit fram till Göteborg innan jag och mamma hann shoppa lite. 

Jag införskaffade mig detta (bilden nedanför) fina glasögonfodral. Riktigt behövligt! 

20kr på Ur&Penn. 






JAG ÅKER TÅG

Så vad var hemligheten då? JO JAG ÄR PÅ VÄG TILL GÖTEBORG!! Jag har aldrig åkt tåg eller jo, när jag var 3 månader gammal men jag kommer inte ihåg så mycket. Iallafall så bestämde mamma att vi skulle göra denna resa och jag har varit glad hela dagen. YAY. Kommer hem på onsdag hur skönt som helst, har inte varit inne i Göteborg heller på utan när jag åkte bil fram och tillbaka till Göteborg. 






Sminkningar?

// Bild: WeHeartIt // 
 

Jag är riktigt dålig på att sminka mig, eller alltså jag är inte jättedålig men jag har ofta likadana sminkningar och det ser så tråkigt ut. Ibland skulle jag bara vilja lyxa till det och se riktigt fräsch ut. Ha partysminnkning på någon fest eller bara en riktigt häftig vardagssminking. 
 
Men jag har inte så många ideér och men jag tycker att det är riktigt smidigt att kolla på sminkvideos men det är inte alltid så att man har allt det sminket som de i sminkvideos har.