Gotland

Kan erkänna att jag varit lite dissande idag och igår... Men sanningen är att jag befinner mig på Gotland, ni vet den där Sveriges största ö... Hehe... Vi (morfar, pappa, Alex och jag) kom hit sent igår kväll, eller så kanske man säger tidigt imorse. Vi var nog här vid huset runt två igår natt / imorse. Dock tog det ett tag för mig och Alex att somna och när vi (rättare sagt jag) vaknade imorse tio i elva så hörde jag regn mot fönstret så gick och kollade och sen gick jag tillbaka till sängen i kanske fem minuter, sedan så gick jag ner å åt frukost med Alex. 

Sedan sen dess har vi eldat massor och ätit lunch. Jag har även varit ute och ridit på en av min styvmammas hästar som heter Musse, hur kul som helst. Första gången på länge jag fick rida "själv" Fia gick bara bredvid, jag fick "starta, stanna och styra" även fick jag testa på att trava lite, kul!
 
Men nu ska vi sova för att vila upp oss för imorgon, som ungefär kommer se ut likadant. Dock ska jag försöka att blogga mera. Vad säger ni om det? 
 
 



Spännande och gott.

Höll på att säga godmorgon men det är ingen ide längre. Men tro inte att jag vakna nu, utan jag vaknade två minuter i tio. Haha, ja jag vet exakt tid. Vaknade dock runt fyra-fem tiden inatt, vilket är lite jobbigt men det var lugnt när jag vakna. Har iallafall haft en helt suverän dag idag, hittills det vill säga, vilket är grymt.

Gjorde mig iordning ganska snabbt, efter cirka två timmar kom Nicole hem till mig och väntade på att jag skulle bli helt klar. Runt ett gick vi ner till Tyresö centrum för att äta lunch, vi åt på taco bar vilket var exakt vad jag ville ha. Gott! Sen satt vi och prata väldigt mycket och nu är jag på väg till mammas jobb för att få en behandling, hon jobbar som receptionist hos några naprapater. Så jag ska få en behandling av en av naprapaterna, så det är skönt.  






Naglar på bio.

Trött trött trött. Kan iallafall berätta att filmen var helt fantastisk, grät i slutet. Men tänker inte berätta om den utan ni får själva gå och se den. Kolla bara på trailen först så du inte blir jätteledsen när du sitter där, för sorglig är den.

Kom iallafall hem någon gång efter nio. Plockade i lite smutstvätt och la in det i tvättmaskinen. Sen har jag suttit och spelat Sims och pratat med Alex i Skype, har även pratat med Julia på Facebook vilket varit trevligt.

Men nu ska jag sova. Godnatt.






12 years a slave.



Sitter just nu på bussen på väg in till stan. Ska träffa mamma där och så ska vi gå på bio, ska bli riktigt kul. Vi ska se denna film som ni ser på bild, tror den är riktigt bra, kan berätta mer senare.



I-landsproblem

Gjorde ett försök och gick till gymmet. Vilket faktiskt gick bra! Tog en omväg till gymmet så jag fick en uppvärmning. När jag väl var där så var jag faktiskt lite svettig av den snabba promenaden som jag tog, så jag tog av mig ytterkläderna och körde igång med träningen. Kändes bra, men efter ungefär 45-55 minuter så kände jag mig extremt trött och började känna lite irritationer i halsen, så jag avslutade och gick och stretchade så det var skönt. Kom in i omklädningsrummet och kom på att jag hade glömt min borste så gick istället hem och dsuchade. Vilket låter lite sjukt, men jobbigt om jag skulle tvätt håret och sedan inte kunna borsta ut det och torka håret. Det är inte så jättebra att gå runt med blött hår, man kan lätt bli sjuk då. 

När jag kom hem så åt jag lasagne, hur gott som helst. Sen tog jag en dusch och nu sitter jag här och är helt slut... Måste börja fixa mig nu...
 
 
Min kompis säger att jag bör skaffa handskar... Hm... Vad tror ni?



Alltid!

 



Tokig

Det var kul att träffa den lilla och min syster! Träffade även min systers man Kim och hennes bästa kompis Terron lite senare. Jag kom dit runt kvart över fyra kanske... Pappa kom till min syster runt fem och hade redan min syster gått på ett möte så jag var själv med Liam ett litet tag, även fast Kim låg och vilade i rummet bredvid. När pappa kom så gick pappa, jag, Liam och Eddie ut på en promenad. Vi köpte med oss lite fika och så gick vi hem till de igen. Liam somnade på vägen dit, är man trött så är man... Men jag, pappa och Kim åt fikat och då efter ett tag kom Jessica och Terron. Kul! Pappa skjutsade sen mig till Gullmarsplan och så åkte jag hem därifrån, kom hem hit och åt lite middag, lasagne = gott! Johan var över här och fixade ganska mycket... Haha... Satte upp mycket i badrummet osv, så snart kan jag filma in en video på badrummet och visa er! 
 
Nu ska jag fortsätta att rita en massa. Börjar bli lite tokig... 
 
 



En mil Tyra.

Jag och Tyra ligger just nu i min säng och sover nästan. Vi kollar på frisörakuten på tv, vilket är intressant. Vi har varit ute på en mils promenad och bara pratat, jättekul att få träffa och prata med Tyra igen. Det var längesen nu så det är ju kul att man hittar tid. I slutet av promenaden så åt vi på Subway, gott var det kan jag berätta.
 
Jag ska snart hoppa in i duschen för att sedan bege mig till Jessica. Ska träffa henne och Liam idag eftersom det inte blev av igår, pappa kommer också följa med, jättekul! Börjar undra när jag ska få tid att vila... Men är det lov så får man passa på att träffa väldigt många kompisar som man annars inte har tid att träffa. 
 
 



Ritstund.

Jag måste erkänna att jag är riktigt bra. Ritade nämligen det här som ni kommer se under denna text. Hur coolt ser det inte att vara? Jag tycker iallafall att det är sjukt coolt och jag vet att Alex också tycker det. Blev lite stolt som ni märker, men det får man ju vara ibland!  Vad tycker ni? Ska jag visa hur man gör? 






Prinsessor

Hej på er glada! Hoppas ni mår bra och är med era kära, själv sitter jag i min fotölj och kollar på Talang Sverige, dock är det rast nu. Jag tycker det är riktigt intressant faktiskt. Häftigt att se vad alla har för talanger, även fast alla kanske inte är super bra...
 
Idag har jag iallafall haft det super bra, även fast allt inte gick efter planerna. Kom hem till Maja och vi pratade en massa sen så bestämde vi oss för att laga lunch som hon redan ställt fram. Vi åt hamburgar, riktigt gott var det! Sen så målade vi varandras naglar, hon lockade mitt hår och sminkade mig lite och jag lockade hennes hår fast bara nere i topparna och sminkade henne även. Jätteroligt hade vi! När vi var klara med det så ringde jag min syster, men hon hade glömt att de skulle till tandläkaren så det blev lite stressigt, så vi strunta i det och träffas imorgon istället. Istället så spela jag och Maja sims tills jag skulle gå! 
 
 



Menar du det?

Nämen oj... Se jag sitter på en buss på väg hem till min kompis Maja! Ska bli jättekul att träffa henne, efter jag har varit där så ska jag till min syster Jessica för att träffa henne och Liam, har inte träffat de på mer än en månad eftersom de har varit i Thailand så det ska bli riktigt kul. Vaknade runt 9-10 imorse och gjorde frukost på än gång. Åt den och sen så började jag att fixa mig, dammsög i mitt rum och hallen gjorde jag också så det var bra. 

Men som sagt så sitter jag på bussen nu och är allmänt glad. Solen skiner, jag har en ny fin jacka på mig så jag känner mig lite extra fin! Om vädret fortsätter så här så får jag snart ta fram mopeden så det kan vi alla vara glada över! 






Gissa



Kan någon svaret på frågan? Kollade nämligen igenom min julkalender från i julas. Hittade den här luckan och tyckte det den var lite rolig. Fast kunde ärligt talat själv inte svaret...



Jetpack Joyride

 
Måste verkligen tipsa er om ett jätteroligt spel som jag har börjat spela ganska mycket nu. Det heter nämligen Jetpack Joyride och går ut på att man är en liten gubbe som flyger runt i ett labb kan man säga, där ska man fånga pengar och göra flera olika uppdrag som jag tycker är sjukt kul. Alex hade det först på sin mobil så jag spelade lite på den men nu har jag laddat ner den på min så jag vet att den finns till både AppStore och för Android. Ladda ner det nu och testa, det är gratis och riktigt skoj! 



Promenad

Men godmorgon på er! Vaknade runt halv tio imorse, jätteskönt! Blev inte jättesent igår men vi höll igång hela dagen. Jag har redan berättat lite men vi hade iallafall hur kul och trevligt som helst! Vi blev några styckna... Monica, morfar, Görel, Nettan, Jugge och Alex var här så vi hade som sagt super trevligt. Vi drack champagne och åt god middag. Men tillslut kom vi i säng. 
 
Vaknade som sagt runt halv tio imorse. Solen sken och jag mådde bra! Alex skulle åka hem så jag bestämde mig för att ta en promenad i det fina vädret. Gick med Alex till bussen och gick sedan vidare, kom till nästa busshållplats när jag kom på att jag hade fel skor på mig så jag vände om och gick hem. Plockade med mig lite blåbärsris som mamma bad mig om. Bytte skor när jag kom hem och gick ut på än gång igen, denna gång gick jag till Lidl för att köpa lite bacon. Stoppade in baconen under jackan så gick jag vidare. Hade det helt otroligt skönt, ångrar inte en sekund att jag gick ut. Gick igenom kyrkogården, det finns nämligen en stor finns kyrkogård i Tyresö som är otroligt mysig att gå i, jättefin är den! Kom hem och tog ett långt bad... Första gången i vårt nya badkar, hehe, tänkte fixa en video från badrummet så ni får se, något ni är intresserade av? 
 
 



Tack för idag.

Min dag har varit fyllt med annat, så jag har inte suttit vid datan någongång idag. Vaknade runt halv nio imorse igen, men låg kvar i sängen ett bra tag. Sen så gick jag och Alex tillslut upp och gjorde frukost, god var frukosten. Efter det så duschade jag för första gången i vårt nya badkar! Äntligen. Runt tjugo i tolv stod mamma och väntade på oss nere på parkeringen, det var då dags för att klippa sig. Klippte lite kortare, vilket var skönt, gillar inte att ha så långt hår. Tänkte nästan att det skulle bli kortare men det var nog bra såhär. När vi kom hem igen så gjorde vi iordning lite våfflor och åt de, det var ett tag sen jag åt våfflor! Men sedan så bestämde jag mig för att jag och Alex skulle ta en promenad ner till farmor för att umgås lite med henne, så det gjorde vi i två timmar kanske. Sen var det raka vägen hem där vi sedan inväntade lite gäster! Trevligt! Så nu har vi firat in badrummet med champagne och god mat! 
Har haft en rikitgt bra kväll, men börjar bli lite trött nu så ska förmodligen sova snart.