Kina mat

 
Vilken bra kväll jag har haft. Mötte upp Alex inne i Haninge centrum och sedan gick vi och mötte upp Alex föräldrar vid Kina resturangen där vi skulle äta. Efter ett tag kom hans farmor och vi alla åt riktigt god mat, med lite efterrätt efteråt nämligen friterad banan med glass. Det var riktigt gott. Jag tog wokad kycklingfilé med kachelnötter vilket var riktigt gott. Så tack så jättemycket Alex föräldrar för middagen!
 
För kanske tjugominter sedan så var jag och Alex ute på en promenad, kastade lite snö om vi säger så. Roligt iallafall!
 
 
 



Lär somna tidigt

Hej alla Goa och glada! Idag har varit en dag med massor av saker som stått på schemat. Roligt har det varit iallafall.

Dagen började med att jag kom till skolan och hade naturkunskap. Satt och gjorde en PowerPoint till ett framförande som jag och min grupp ska ha. 
Efter den lektionen så var det dags gör idrott och äntligen så var det gymnastik på idrotten. Jag hade personligen jätteroligt! 
Efter idrottslektionen så skyndade jag mig tillbaka till skolan för att där träffa min morfar som ville se hur mitt gymnasium ser ut. Så det var kul. Var med honom i kanske en kvart och sedan så åkte han tillbaka hem och jag gick på lunch. 
Efter lunchen hade vi samling i klassen vilket betyder fika-fredag och idag var det Astrid och Engla som hade köpt massor av goda fika saker.
Sen hade vi en lektion som var väldigt seg, nämligen naturkunskap andra gången för idag. Hmmm... Alla var sjukt trötta. Men det gick. Vi slutade lite tidigare och jag och tre klasskompisar begav oss till Friskis gör att gymma. Som tur i tog det väldigt snabbt att komma dit så jag hann träna längre än bara 20 minuter som jag trodde jag skulle få gymma. Skönt. Sen tog jag en lång dusch och fixade mig. Hann dock inte torka mitt hår så det frös på än gång när jag kom ut. 

Men nu sitter jag i bussen på väg till Alex! 

För er som inte har fönster så snöar det jättemycket... 






Nytt in

 
Här får ni se min nya kofta som jag köpte igår när jag var inne på Emmaus Second Hand med Katrin. Visst är den fin? Helt perfekt att ha en vår/sommar dag. Den är ganska tunn men ändå heltäckande vilket får mig att tänka på att man kan ha den när man tillexempel är utomlands någon dag/kväll tll ett par sköna shorts. Perfekt köp! Ett klädelsplagg som man alltid behöver. Mamma var och letade efter en sådan här helgen som var förra veckan så förmodligen kommer hon låna den ibland men det är bara roligt! 
 
60kr kostade den! Super bra! Gå och kika där mina vänner så kanske ni hittar något skojsigt! 
 



Smart i glasögon.

 
Lovade ju att ni skulle få se mig i glasögon och här har ni de. Tyvärr så har jag fått ont i huvudet som jag sa i förra inlägget men jag tror det går över snart. Trivs i de och känner att det är kul att det kanske blir lättare att se bokstäverna i en skolbok tillexempel. 



Dagens speciallare.

Sitter just nu i min säng och har precis avslutat ungefär 10 minuter av Criminal minds. En serie som jag verkligen har fastnat för och ber er alla att kolla på. Värt det! Iallafall om man gillar polisserier och det gör ju jag. Spännande var det.
 
Idag har jag gått i skolan, förvånande ellerhur? Inte så värst... Dock har jag inte mått bra. Har otroligt ont i huvudet och magen. Vet inte riktigt varför, en teori om att jag har ont i huvudet är att jag använder glasögonen och då kan det göra ont i början. Men jag har riktigt ont. 
Men ananrs har dagen rullat på, gick på hälsosamtal uppe hos skolsyster och såg att jag har vuxit... Jaha... 179,5 är jag nu. Blev ganska förvånad men det har varit många som har sagt att jag har blivit längre... 
Slutade ungefär tio i fyra och begav mig då hem. När jag var på väg hem så skulle jag gå över ett övergångställe och märkte att bilen som stannade kördes av min far. Så där hoppade jag in och pappa parkerade den vid oss och sedan så gick vi till Willys och handlade. Vi köpte en massa go saker. Trevligt! 
 
Idag har jag fått höra av många att jag har klätt mig snygg och varit riktigt fancy. Och det värmer så tack alla som har sagt det! 
Kärlek till er guys ♥
 
 
Vad tycker ni?



Ett inlägg, nej nu gäller det.

Skäms faktiskt lite. Okej nej det gör jag inte, det är min blogg och jag bloggar när jag hinner. Men eftersom jag tycker det är så kul och blogga så tycker jag det är så synd att jag inte gör det oftare än vad jag gör nu. Dock har jag haft fullt upp idag! Dagen har varit perfekt! 
 
Gick i skolan och slutade 11.45. Då gick vi ner och åt, sen tog vi det lugnt men efter ett tag så sprang vi ner till bussen jag och Katrin. Då vi trodde att bussen skulle gå 12.55 men den gick fem minuter senare än det. Iallafall så var planerna att Katrin skulle möta upp en säljare från blocket som hon skulle köpa Urbanears av, men hon bangade ur vilket var riktigt irriterande då hon gjorde det ungefär 20 minuter innan vi skulle åka till Gullmarsplan. Hmmm... Surt. 
Vi åkte iallafall med bussen till Skanstull där tanken var att vi skulle gå hem till mig men jag kom fram till när vi hade suttit oss på bussen att jag inte vet var mina nycklar är... Så vi fick vänta på min pappa som var på väg hem. Tills dess så gick vi in och kollade på lite olika affärer i Ringen och sen gick vi till myrorna på Skanstull. Men ingen köpte något där...
När vi kom hem laddade vi min mobil och tog det lite lugnt där med. Sen så gick vi till Stockholm statsmission. Där hittade Katrin en tröja och ett skärp. Men jag hittade ingen skatt... 
Vi gick sedan vidare till Gina Tricot i Slussen, där köpte Katrin 3 saker för under hundralappen, fynd! Som vanligt hitta jag inget.
Men när vi kom fram till Emmaus Second Hand så hittade Katrin en tröja och ett till skärp. 
Jag hittade även en tunn kofta som blir jättemysig att ha till våren/sommaren. Kan säkert ha den nu med men då blir det nog att ha en tjocktröja över. 
Dock var vi inte klara där, vi gick även in på Bikbok och där köpte Katrin en blus, som var super snygg, även den för under 100 lappen. 
 
Vi gick sen hem till mig och vilade och åt god mat. Sen så fick jag övningsköra, körde hem till Katrins pojkvän då hon skulle hämta sin mopedbil som stod där. Det var en perfekt runda att köra och enligt Katrin så var jag duktigt. Bara ett kärringstopp... På väg dit alltså. 
Men pappa tyckte jag var duktigt (!), chefen har talat. 
 
Tänkte att jag får fota min kofta imorgon, tyvärr så har jag ingen kamera så ni vet... Men mobil kameran får duga. 
 
 
 



Dagens dag

Internet ligger nere så därför bloggar jag från mobilen nu. Måste bara säga att dagen har varit bra, vaknade dock imorse och var extremt trött. Låg kvar ett litet tag i sängen och började sedan att skynda mig till skolan. När jag kom till skolan så hade jag historia, sedan hade jag tyska och sen lunch. Så hungrig jag var! Ah! Dessutom så var det otroligt god mat... Det var nämligen stuvade makaroner med köttbullar. Mums! 
Efter lunchen så hade vi svenska där höll vi på med ett argumenterande tal som vi skulle hålla för några klasskamrater. Enligt mig gick det jättebra för både mig och klasskamraterna! 
Sitta lektionen jag hade var matematik, vilket också gick super bra! Kom en bra bit på matten vilket var jätteskönt!

Efter skolan så sprang jag och två kompisar till bussen men hann tyvärr inte med den så jag och Adam (en av kompisarna) gick till tvärbanan istället. Men den missade vi också... Sen när vi kom till gullmarsplan så missa vi bussen vi skulle ta också. Men det gjorde absolut ingenting då bussen vi kom på åkte en annan väg då Nynäsvägen var helt stillastående. Så vi kom förre alla, yeees! 

Sen kom jag fram till gymmet och var jätteglad då jag la på 10 kilo på benpress och 5 kilo på en annan maskin. Blir alltid lika glad när det går framåt i träningen! 

Efter att ha tränat i lite mer än en timme så gick jag till Tyresö centrum och hämtade ut mina glasögon. Spännande, har suttit och testat de lite och det verkar bra än så länge! 







Fest måndag.

Det är ju faktiskt fest måndag. Ja hoppas inte ni har glömt det nu, för det är ju nämligen så att nu är det en ny vecka och nya tag. 
Som ni märker är jag glad! Vaknade runt sju idag men jag låg kvar i sängen ungefär en kvart / tjugo minuter, vilket faktiskt inte blev något problem. Tvärt om... Gick hemifrån ungefär tjugo över åtta men kom på när jag kommit en bit till bussen att jag var tio minuter för tidig. Dock tog jag en tidigare buss och åkte till skolan och satte mig och plugga Engelska. Hade nämligen verb till idag som jag skulle kunna men glömde de. Dock gick det jättebra att plugga in de. 
När jag slutade för dagen så satt jag kvar i skolan och pluggade på Svenskan. Ska framföra ett argumenterande tal imorgon. Vi får se hur det går, men det går nog bra. 
Sen gick jag ner till Sickla Köpkvarter för att kolla på en väska och se lite hur stor själva väskan var i innehållet. Börjar gilla den men vet inte riktigt... Hm...
Sen hämta pappa mig och vi åkte en bit på vägen tills vi kom till ett lite lugnare ställe där jag fick övningsköra ifrån. Jättekul! Har kört på både motorvägar, små vägar och en parkering. Men jag tycker nog det gick bra! 
Sen var vi även och handla och nu tänkte jag gå ut och gå med Eddie lite så han får en liten promenad innan det är dags för mat.
 
 
Vi tvättade även bilen idag... Så nu är den för tillfället vit. 
 



Bok

Så är jag i nästa hem. Sitter i sängen hos pappa med värmefilt under lakanet vilket är helt underbart varmt. Ringde precis till Alex på skype så nu tänkte jag att jag skulle prata med honom och Ludvig i ett litet tag. Sen funderar jag på att läsa lite ur min bok, tänkte att jag nämligen ska börja på en ny bok. Har så många böcker hos mamma som jag inte har läst men nu tänkte jag att det förmodligen är ganska bra om jag läser de... 
 
 
 



Nikon D3100

Jag känner mig bildlös utan min kamera. Läste igenom kommentarerna jag fått om vad ni tycker jag ska blogga om och ja... Skulle jättegärna göra det men jag vill ju fota och lägga upp bilder på det mesta så hur ska jag då göra det utan kamera. Jättejobbigt ju! Kollade på en hemsida där man kunde laga kameran men jag förstod ingeting utav hemsidan så det gick sådär... 
 
Vet ni något bra ställe att laga en Nikon D3100 system kamera på? Tipsa gärna! 
 
 
Här bjuder jag er på en bild från Kroatien. 



Bara sådan jag är.

Vaknade ungefär halv tio. Skönt att få sova ut och få vakna av sig själv, dock kom mamma in i rummet några sekunder efter att jag hade vaknat och vi pratade lite. Låg kvar i sängen och kollade på Criminal minds, spännande helt klart. Sen gick jag ner till boden med badrum som står på gården för att tvätta av mig och gå på toa. Gick upp igen när jag var klar och gjorde frukost, mums. Åt nyss upp min frukost och ska börja göra mig iordning för att vi ska snart åka och kolla på en massa visningar på lägenheter. 
 
 



En kärlekshistoria

Filmen som jag såg ikväll med Nathalie var så underbart bra. Det är en gammal film från 1970 talet som heter En kärlekshistoria och är helt fantastisk. Älskar verkligen den filmen och det gjorde Nathalie med... Haha, under filmen så satt hon och höll nästan på att börja gråta och jag kan inte mer än hålla med henne. 
Filmen handlar om två tonåringar som är ungefär 13 år gammal och riktigt häftiga. Det är så extremt häftigt att filmen är gammal också... Mamma säger att det är en kultur film, men den här är riktigt bra och jag säger till er alla att ni borde se den. Helt otroligt bra film, jag blev nästan lite kär i de båda. Oj då... 
 
 
Så jag tipsar er alla att hitta den filmen och kolla på den. 



Nathalie

Åh min kväll var helt underbar. Gick ner till Forellen i Tyresö som är en liten bio för att se en film där som var gratis då de firar 50 år. Skulle mött upp Nathalie innan men hon blev sen så jag gick in och satte mig så länge. Hon kom iallafall efter ett litet tag och det var super kul, filmen var jättebra men jag skriver om den i ett annat inlägg. Efter filmen så gick vi in i Tyresö centrum och gick och träffa min mamma och hennes kompis. Vi sa snabbt hej men sedan så gick vi till Taco bar och åt middag klockan åtta / halv nio på kvällen. Det funka... Mådde sjukt illa från allt godis jag under filmen men middag var jag ändå tvungen att äta. Vi hade så himla trevligt, satt och snackade och snackade. Hade verkligen sjukt kul, har saknat den tjejen! Efter ett tag så skulle de stänga så vi gick därifrån och började gå mot bussarna. Efter ett tag kom hennes buss men jag åkte med en bit men tills slut skildes vi åt. Snyft... 

Dock kanske vi ska planera in en dejt nästa helg... Hmmmm... 
 
 



Okej då.

God förmiddag på er alla. Vaknade klockan tio i morse, skönt att få sova ut lite mer än vanligt. Dock fick jag ju sova ut i fredags också då jag sov till nio... 
Men nu sitter jag iallafall i bilen på väg till Sickla köpkvarter för att gå runt där och kolla lite. Vi får se hur det går, är i närheten nu och kan berätta att det är ganska fullt. 

Vad har ni för planer för idag? 






Prata med mig.

Idag när jag var och gymmade på friskis så hände en sak som jag blev super glad över. Det var nämligen så att jag stod vid en maskin och vilade lite då jag tränar på maskinen ett tag och sedan så vilar jag och tränar på maskinen igen och upprepar det tre gånger. Dock var det så att när jag stod och vilade bredvid maskinen så kom det fram en äldre man till mig och frågade om jag var klar med maskinen. Jag svarade lite skämtigt och det ledde till att vi stod och pratade ett litet litet tag tills jag kom fram till att vi kunde dela på maskinen, det vill säga att när jag tränade så vilade han och så tvärt om. Eftersom det var maskinen han ville ha. Jag blir verkligen så glad när människor kommer fram till mig och är trevliga, dessutom så hjälpte han mig att peppa mig att ta ännumera vikt. Hur bra är inte det!