Crazy days

AHHHH. Godmorgon. Nä då, vaknade halv elva imorse vände mig om och kröp in i famnen på min pojk. Några minuter efteråt så gav vi oss upp och gjorde frukost. Sedan så gjorde vi oss iordning för att någon timme efteråt åka in till Trosa med mamma och träffa hennes kompis. Det var jättecozy. Jag och Alex gick runt lite. Jag gick in på Team Sportia och införskaffade mig lite maskar så ikväll eller någon annan dag kan jag meta.
 
Måste poängtera att jag är så ledsen att jag inte har en fungerande kamera. Men jag får ta tag i det där. Tittar på så mycket fint här ute och tänker bara på hur det vore om jag hade min fina kamera. Snart så. Om jag inte lämnar in den snart så tänker jag laga den själv. Hur bra det nu ska bli... 
 
// DATORN ELLER INTERNET (vilket som) VÄGRAR LADDA UPP BILDER //



Tummen upp

 
Hur perfekt ser inte denna cola ut? Så himla god och igår tog den slut :-( Snyft. Men men, måste köpa fler. Jag tror att den är köpt på hemsköp, det är mamma som köpte den. Men jag får gå dit och köpa mer. Har tröttnat ganska mycket på "vanlig" cola men denna var god. 



GODMORGON!

Godmorgon på er! Hoppas ni har sovit gott. Själv så vaknade jag imorse av mig själv och undrade vad klockan var. Halv nio svarade Alex trött. Jaha det var bara att börja göra sig iordning, eller iallafall klä på sig och göra frukost. Precis efter jag och Alex åt upp frukost så rullade en bil upp på gräsmattan - Alex's föräldrar. De sitter fortfarande i bilen på väg ännu längre ner i landet för att kolla på en Porsche, jag bestämde mig för att stanna hemma då jag inte är jätteduktig på att sitta stil i bilen. Dessutom så har jag en engelska uppsats att göra... Hoppas jag gör den heh...
 
Men annars så blåser det nästan orkan här så jag kommer nog inte gå runt i bikini som förra helgen. Hmmm... Haha. Ojuste! Jag och mamma har suttit och kollat på hennes gamla skolböcker. Ganska lätta om jag får säga det själv, har även fått se massa gamla kapsyler som mamma sparad på och min morfars mammas gamla dagböcker. Jätteintressant!
 
 
// Snart är det sommar och sol igen (vilket det var förra helgen) och då ska jag äta massor av glass //



~

 



Landet

Nemen oj! Trevligt att träffas, jag heter Ida... Nä då, så länge har jag inte varit borta men igår hände det ganska mycket så jag hade ingen tid över till att blogga. Hade matematik nationella muntligt igår och jag tror det gick jättebra. Efter skolan så gick jag, Molly, Alexander och Martin till min syster och medan de satt i lekparken så hämtade jag Liam och så var vi ute i lekparken och lekte och pratade. Sedan så gick de och jag gick ner till pappa och Liams pappa som satt och fika på ett hak i närheten. Där åt vi även.
 
Idag har jag haft idrottsdag på Zinkendamns ip. Det var kul! Men många tyckte det var kallt och det kan jag hålla med om mot slutet. Hmmmm...
Iallafall just nu sitter jag på landet och det är väldigt blåsigt här eller det har iallafall varit. Men det är mysigt ändå. Just nu kollar vi (jag, Alex och mamma) på Grey's anatomy, JÄTTESPÄÄNNANDE!!
 
 
Jag - "Oj gud du ser ut som en tjej*
 
Alex's svar i ansiktsuttryck - 
 
 
 
 
 



BABY LIPS

 
Idag köpte mamma det här läppbalsamet till mig. Har hör jättemycket bra om det här. Så jag har höga förväntningar på det. Det står att 73% av alla som testat läpp balsamet kändes mjuka. 73% av läpparna fick även skydd.
 
Jag tog läppbalsmet Hydrate, mina favorit färger, rosa och ljusblå. Sådär ja!
 
Tack min bästa mamma.



Både korkat och söt

Idag har det varit en grymt skön dag. Hade lite sovmorgon i morse och var i skolan nio ungefär. Dagen flöt på som vanligt och runt tjugo i ett så åkte jag till tandläkaren. Där jag fick höra att mina tänder är så fina. Big smile! Åkte hem efter det då det inte var någon idé att åka tillbaka till skolan men satte mig ändå och pluggade enda fram till klockan halv sex ungefär då jag och mamma åkte iväg och handlade en massa. Jag fick med mig hem en liten produkt som jag har hört mycket om. Vi får se om den blir bra...
 
 
// Kände mig jättefin i mina fina brallor //



Jack Nicholson

 



Jack Nicholson

 
När jag fick mitt lilla sockerkick i bilen så gjorde jag en massa grimarser. Mamma sa du att jag var lik Jack Nicholson som Joker. Ska man niga och tacka? Haha mamma ♥



Sol och solbrända (rödbrända) ben

Hejsan hoppsan fallerallera! Jag har sockerkick, så om detta blir ett konstigt inlägg vet ni varför...

Iallafall så har denna dag varit bra. Jag har legat ute i den stekande solen och solat. Så nu är jag en röd pepparkaksgubbe. Mamma säger att jag är lika röd som ett rödlyse, vet inte om jag går med på det. 
Men efter vi hade legat stilla i solen i en halvtimme så bestämde vi oss för att ta en springtur. Så vi åkte till Vagnhärad där vi också passade på att handla. 

När vi kom hem så hade vi det bara bra och mamma gjorde den goda maten. Korvstroganoff med pasta. NOMNOMNOMNOM. Mat. 
Men nu sitter jag i bilen på väg hem. 






Download

 
↑ Tänk vad smart? Haha nej då. Men att kunna ladda ner kläder skulle vara smidigt. Inte betala för de. Inte behöva leta rätt på just det klädersplagget man vill ha. Eller inte vara orolig för att det inte längre finns i rätt storlek och då vara sur över det. Hmmmm... 



Leave the world behind

Jag såg nyss filmen "Leave the world behind". Det är en film om gruppen Swedish House Mafia. Åhhh... Så bra de var. Att de la ner var synd men ändå så hade de förmodligen inte varit lika stora som de är nu om de hade fortsatt. 
 
Ryser
 
 
 



Sol och skrik

Annars har jag idag skrikit mig sönder. Det finns så många människor där ute i världen som verkligen behöver lära sig vad som är mitt och vad som är deras. Usch.
 
Men cirka en timme efter jag stod på gården och skrek så var jag på landet och lugnade ner mig. Skönt. Fick även lax och potatis av mammas chef som var på besök. Jättegott! Efter ett tag lämnade vi av mammas chef vid en båt som skulle ta henne vidare. När jag kom tillbaka så satte jag på mig bikini och gick ut i gummistövlar och klippte gräset, hoppas på att jag får en liten bränna. Hehe... Jag är så blek! Men men, skönt väder idag, dock har det blåst ganska mycket idag men ändåååå! Hoppas på lika varmt imorgon. 
 
 



Detta:






Nathalie och matte nationella

Ja jag vet att min bloggning inte varit den bästa men jag har haft så mycket för mig. Igår så pluggade jag inför matte NP, sedan hämtade pappa mig och jag körde hem till oss där vi tog Mio och Eddie och gick till Vitabergsparken där vi åt glass. Sedan gick vi hem och packade och så körde jag till Tyresö centrum och pappa gick in och köpte lite saker medan jag och Eddie satt i bilen och höll på att dö av värme. Sedan åt vi på ett Thai hak, min mat var jättegod men inte pappas. Sedan blev jag hem skjutsad till mamma. 


Idag var det nationella prov i matte. Det gick helt okej tycker jag! Svårt men okej. Efter skolan (som bara innehöll matte) så gick jag och Natta ner till sickla och köpte morsdag presenter. Sedan åkte vi hem till henne och åt god mat, sjungit Singstar, spelat Uno och pratat massor. Har haft en sådan bra dag, underbart!