Första advent




Japp, så här har jag sett ut sedan jag kom hem idag.
Mamma köpte denna tomtemössa till mig igår på Coop. Och jag älskar den haha. Har en sådan julkänsla. Haha.

Men idag har jag varit på julmarknad.
Jag, mamma och Rebecca var på julmarknad i Trosa idag. Det var superkul och mysigt. Det första och det jag mest ville köpa blev brända mandlar. Så s*ttans gott. Men ni får bilder på allt från idag imorgon hoppas jag. 

Btw jag har slagit in min första julklapp. Woho! 



Bara titta och le

 



Lyser upp världen



På väg hem idag så såg jag dessa. 
Tyckte dem var så otroligt fina (!) så var tvungen att fota dem.



Trolleri



Vad kan bättre är detta Fredagsnöje? 
Som ni ser på bilden var mitt Fredagsnöje att spendera eftermiddagen efter skolan på gymmet i en timme med Maja. Dock gick det inte så bra, var så trött och sliten att jag bara ville hem. Väl på väg hem så gick jag, så skönt! När jag kommer in i porten sitter mina grannar i trappen. Så jag började prata med denna pappan och de två barnen och fick reda på att de var utelåsta. De hade suttit där så länge och satt kvar längre så jag satte mig med de. Lekte med de två barnen i minst en timme. Sen kom mamma och jag gick upp med henne och kort där efter såg jag hur låsmeden kom till deras räddning. Skönt för de! 
Åt middag med mamma och hennes kusin. Jättemysigt. Skulle dock plugga men nej... Aja får göra det imorgonkväll och söndagkväll.  



Sjölinsgymnasium

Godmorgon människor! 
Hoppas ni sovit gott! Själv har jag sovit supergott, vaknat imorse och var utvilad men efter några sekunder önskade jag att jag fick ligga kvar i sängen. Men nej. Dock hade jag mycket tid att fixa mig långsamt så ingen stress. 

Men igår så sa jag ju att jag var i skolan 13 timmar. 
Från 8:30 till 11:45 hade jag lektioner. Sen gick jag å åt lunch. Sen satt jag kvar i skolan och plugga i fyra timmar ungefär. Blev klar med min engelska... Skönt! Men ändå inte då jag ska göra om den.
Sen kl 16:00 så kom pizza till skolan och alla ambassadörer och lärare + jag satt å åt. Supergott! Men kort efter det körde vi igång med att börja städa skolan. För klockan 18:00 så hade vi öppet hus som jag och alla ambassadörer var med på. Pratade med massor av trevliga föräldrar och ungdomar. Hoppas jag ser de flesta av de i höst igen! 







Mer info imorgon

Tretton timmar.
Idag har jag spenderat tretton timmar till att vara i skolan, 13!!!! Kan vi bara? 

Men därav kommer jag inte skriva något mer inlägg än detta. Behöver verkligen sova. Men ni får en fin bild. 






Äntligen

Har inte haft en sekund ledigt idag. 
Började dagen med skola och slutade 16:00 då jag åkte hem och hämtade mina träningskläder. Sedan skyndade jag till gymmet och började träna vid fem ungefär. Började att springa i 7 minuter sen var det ben som gällde. Avslutade lite mer än en timme senare och gick och mötte pappa. Vi handlade lite sen gick jag hem och han vidare för att köpa lite fler saker. Jag duscha när jag kom hem. Sen var vi bortbjudna på middag och kom därifrån för 10 minuter sen.

Men nu är jag så trött att ni får nöja er med lite snapchat bilder.







Dagen

Dags för John Blund att komma.
Det vill säga: dags att sova. Snart iallafall. Är så trött. Har haft mycket att göra idag. Började dagen med skola och vi har bara suttit och skrivit hela dagen. Det funkar inte riktigt för mig. Måste få röra på mig, dock så tror jag inte det spelar någon roll även vilken skola man går i. Tvåan i gymnasiet är nog så här. Blir bättre! Dessutom så har jag varit så trött idag så det kan också bidra lite till att det inte funkar för mig. 
Efter skolan så hämta pappa mig och vi åkte till mamma och hämtade massa saker. Bl.a en hylla som var så sjutton tung. Men men. Nu finns den i mitt rum hos pappa och är jättefin. Bild imorgon! 

Nu måste jag sova...






Fotomässan

Fotomässan idag var sjukt rolig. 
Och har nu bestämt mig för att köpa en kamera denna vecka och jag är hur taggad som helst! Gick på safari med Bingo Rimér idag på fotomässan och fick veta en massa smarta knep som man inte behöver så mycket pengar för. Skönt! Så taggad. 
 
Men ändå är jag klyven. 
Det är ju snart Jul och min pappas födelsedag! Vill inte att mina pengar ska ligga på noll i slutet av årskiftet. Men jag får börja att spara lön och studiebidrag redan nu. Hihi! Åh är så taggad! 
 
Dock var jag dum idag. 
Köpte inte Bingos fotobok. Hur korkad får jag vara?! Ångrar mig som sjutton så nu ligger jag här i min säng och bara kvider och tycker allt suger. AHHHH!!! Fan. 
 
 



Blended

 
 
Kan vi bara gå igenom att jag har sett säkert världens bästa film?! 
HALLÅÅÅÅÅ, se den! 
Jag har aldrig skrattat så mycket till en film för att sedan för en stund gråta. 
Jag verkligen älskar den. 
Absolut en ny favorit, just därför jag tipsar er!
 
Nu ska jag hoppa i säng och förbereda mig för fotomässan imorgon.
Ska bli så spännande! 
 



Rosa pantern

 
 
Vad tycker ni om dessa två? 
Jag har börjat att gå runt i mina springskor hela tiden. Så bekvämt och dessa kan inte vara mindre bekväma. Men vad tycker ni om stilen? Fel "färg" eller var de perfekta? Tell me! 
 



Helgen är kommen och jag kunde inte ha mer fullt upp.

Äntligen är det helg och jag har fullt upp. 
Riktigt kul. Men jag tänkte dela med mig till er för att se om vi kanske ses på söndag? 
 
LÖRDAG: 
 
Imorgon det vill säga. Imorgon jobbar jag, dock har jag sovmorgon så det är jätteskönt.
Jobbar i ungefär fem timmar, men när jag är klar på jobbet så ska jag bege mig hem för att bara vila. 
Känns ganska skönt att bara få åka hem och slappa.
Tror verkligen jag behöver det. 
 
SÖNDAG: 

På söndag så ska jag till fotomässan med min kompis Julia. 
Ska bli super kul! Det är här jag undrar om jag kanske träffar någon av er?
Har ni intresse av foto? Och ska ni dit? 
Om ni ska, skriv det i kommentarsfältet så kanske vi ses där! 
 
 
 
 
 



Idag är den stora dagen

 
Ja ni hörde rätt, idag är den stora dagen. 
Det är FREEEDAG om ni inte visste det. Blink*. Jag har nu suttit hemma ett tag men ska snart värma upp lite rester av mat för att äta snabbt och sedan börja dra mig in till stan. Ska träffa lite kollegor från jobbet, så det är superkul! 
 
Idag var det som vanligt skola. 
Hade matte som då är ett av mina favorit ämnen men idag var jag så trött att jag inte kunde svara på -6+6... Men men, så kan det gå. Efter matten hade vi idrott, superkul men jobbigt. Vi körde lite lekar och sedan styrka. 
 
Vet inte vad mer jag ska säga... Ska fixa lite inställda inlägg dock. 
 
 
Trivs verkligen inte i magtröjor men... 
Denna var faktiskt okej! Dock gick jag inte ut sådär, flera veckor sedan. Så tro inte att jag bar en magtröja i kylan. Haha, dock har jag en kompis som nästan alltid bär magtröjor och hon är så snygg i det. Fancy. 



En toa selfie alá Ida och Rebecca






UNO

Denna dag har varit otroligt rolig! 
Typ... Jag känner iallafall att jag har varit produktiv idag. Vi började skolan med tre timmars skrivstuga, vilket gick bra. På rasterna så spelade jag UNO med lite kompisar. Sedan hade vi lunch och jag och Rebecca åt fisken, som var otroligt god! Mums! 


På lunchrasten körde vi över flera killkompisar i pingis.
Eller nått. Kul var det iallafall! Kändes otroligt skönt att få röra på sig ordentligt på rasten istället för att bara sitta still. Men efter en timmes rast var jag redo för lite studietid, ängnade de 90 minuterna som jag ängnade början av dagen åt, nämligen uppsatsen som ska in imorgon. Kom en bit på den lektionen också. Men sedan var det dags för lite mer UNO på rasten och sedan dags för sista lektionen, nämligen tyska. Gjorde mitt bästa, även fast jag inte vill skriva ut något här så kan jag berätta att lektionen inte gick så bra. Som resten av lektionerna som varit i Tyska tidigare. 

Efter skolan åkte jag dock till mammas jobb.
Därifrån gick vi hem igen. Skönt! Idag hade jag mycket bättre skor än igår, nämligen mina gympaskor. Skönt! 


Pluggade på med uppsatsen på kvällen och blev klar.
Så jag spenderade resterande tid på att kolla på Mordern family. Alltid lika kul.