På väg hem



Sitter nu i bilen på väg hem, jag och mamma får skjuts hem av min brors pappa.
Så det är ju skönt. Men dagen har inte bara sett ut så att suttit i denna bil utan jag vaknade halv nio imorse och gjorde då iordning mig för att jobba tre timmar då jag blev inringd igår. När jag slutat jobba så åkte jag hem till min morfar och extra mormor och spenderade hela kvällen tillsammans med de. Runt tjugo i åtta åkte jag till mamma som satt på en bar med en massa vänner. Sen har jag varit där och nu sitter jag i bilen.  

Nu dags för att sova 



Mat inlägg

Jag har inte glömt att blogga nu på morgonen jag har bara inte haft tid. 
Jag fastnade nämligen vid youtube imorse och när sedan var det dags att göra iordning sig lite efter tolv. Så... Testade även en yougurht till frukost. En sådan där som redan är klar med flingor och så.

Jag har nämligen gjort pannkakor. 
Wohop! Så goooott! Jag och pappa var å köpte något pulver igår som bara man behövde tillsätta vatten till. Men jag tillsatt även ägg. Blev smasken. 

Nu sitter jag i bilen med pappa och är med honom på jobbet, kul faktiskt! 








Two days in one

Nejmen hej på er!
Just nu känns inte klockan så mycket som den faktiskt är. Men lär ju somna snart. Idag har jag varit med Alex och jobbat. Pappa och hans kompis Robban mötte mig vid Gullmarsplan så gick vi hem. På vägen hem köpte vi även lite små saker. Jag ska nämligen göra pannkakor till lunch till mig och pappa imorgon. Ska försöka hinna gymma också, annars så ska jag nog bara vila. Även fast jag har sagt att jag skulle göra det varje dag på höstlovet så har jag inte det...
 
 
En gammal bild på mig och pappa



Tredje dagen av höstlovet

Och idag vaknade jag halv tio igen. 
Så himlans skönt att få sova ut på VARDAGAR! Hittills har jag sett ungefär två till tre avsnitt av Gossip Girl. Samtidigt som jag försökt klura ut min dag. Idag ska jag ha kul! Ska alldeles strax äta lite lunch sedan drar jag och gymmar och sedan så börjar min dag. Wohop! 
 
Även fast jag är så taggad på höstlov. 
Så är jag så trött innerst inne och ärligt talat, det jobbigaste med dagarna är att ta sig upp ur sängen och faktiskt göra saker. Men när jag väl börjat har jag så kul så det är lugnt. 
Håller dessutom på att smida lite planer för resten av veckan även fast de inte är så stora. 
 
Jag hoppas ni får en fortsatt trevlig höstlovs dag 
 
 
Starka pappa 



Tjugosjunde oktober tvåtusenfjorton

 
 
 
Tog en promenad igår. 
Och se så mysigt det var! Så otroligt vackra färger ute. Blir helt kär! Men det känns ändå som att löven mest har fallit innan de hunnit ändra färg. Kanske på grund av att det har regnat så mycket med tanke på att löven ligger i en blöt klump på marken. 
 
Idag hämtade pappa mig hemifrån mamma runt tre. 
Därifrån fick jag köra runt pappa och sedan tillslut hem till pappa. Vi var hemma i ungefär 15 minuter och sedan så drog vi vidare till ett nytt gym som är i samma byggnad som pappa har jobbat på och även samma gym som min bror har fixat belysningen och elen på. 
Men det var sjukt härligt att få träna idag. Ska göra det imorgon med... Men jag ska även träffa lite kompisar och kolla på träningskläder! 



Detta med selfies

 



Dagens planer och snapchat

Godmorgon!!!! Idag har jag egentligen vaknat halv elva om vi inte dragit tillbaka klockan det vill säga, annars så vaknade jag halv tio ungefär. 
Riktigt skönt måste jag säga. Ganska komplicerat det här med att dra tilbaka klocka en timme. Man blir ju en aning förvirrad...
Idag är planerna att duscha och fräsha upp mig och sedan plocka ihop en till kartong från mitt rum, sedan ska jag även plocka ihop en väska som ska hem till pappa. Sen vid halv fem ska jag gymma med pappa och hans kompis och sedan hem och äta middag med min styvfamilj, det vill säga, min styvmor och mina styvbröder Django och Leo. Men kvällen avslutas nog med galan Tillsammans för cancer på 7:an. 
Innan dagen fortsätter så ska jag bara ligga kvar i sängen ett tag till...
 
 
Jag som alltid är glad i skolan... Haha
 



Skönhet kanske kan köpas?

 
Var nere i centrum idag med mamma och fick med mig lite godingar hem. 
Köpte nämligen på mig en mascara och en concealer från Kicks. Båda är av Kicks egna märke. 
Jag är super nöjd med mascaran och lär bli nöjd med concealern också. 
Men nu funderar jag på om jag ska sätta på en ansiktsmask... 
Hmmmmm...
 



Dag 2 av ledighet

Vaknade såklart runt sju idag. 
Men det är okej eftersom vi dragit tillbaka klockan en timme men ändå, det kändes ju en aning onödigt. Men sen dess har jag kollat på en massa youtube klipp såklart... Just nu kollar jag på The Voice Kids, herregud säger jag bara! Applåder till er alla.
 
Annars då?
Jo jag har satt på ägg och gjort frukost till mig själv. Så nu väntar jag bara på mamma och att hon ska göra klart sina frukost. Hon har nämligen varit ute och sprungit nu innan frukost, jag kunde tyvärr inte följa med för jag har en galen hosta och lite ont i halsen så jag avstod. Bättre att avstå en gång än att behöva avståd flera gånger bara för att man träna en gång sjuk. 
 
 
En liten selfie på det!
 



Vätö 2012

 
© Ida Broman Ullman



LÖÖÖÖÖRDAG

Äntligen... Här sitter jag i pyjamas i soffan och bara njuter. 
Kom hem runt 18.00. Har jobbat sen tio imorse, så jag är riktigt trött. Men jag har det bra ändå! Ikväll har jag planer på att bara vila, men vi får se. 
Imorgon ska jag och mamma ner till centrum och äta där, sedan ska vi även in på kicks och köpa oss lite nya mascaror. Så intressant ska vi ha det. Hade planerat att jag skulle ha gymma men jag har lite ont i halsen så skippar det tror jag! Ska ändå träna på måndag med pappa. 
 
Men nu ska jag återgå till mitt slappande. 
 
 



Söndag den 19 oktober tvåtusenfjorton

Har precis ätit upp den underbara potatis och purjolöksoppan som mamma har lagat ikväll. 
Så underbart gott. Tack snälla mamma. Men nu sitter vi här med varsin låda som en vis person skulle sagt, haha. Men vi har det bra ändå. 
Idag har jag plockat ihop, tittat på Gossip Girl, pluggat, träffat kvinnan som ska flytta in i vår lägenhet och handlat. Kulkul, är så trött men ändå så glad. Har planerat att träna lite sedan duscha och sedan se på någon film med min moder. Låter som ett bra avslut på söndagen. Skulle behöva plugga matte, men jag fastna vid Gossip Girl. Helvete vad man kan förstöra för sig själv ibland. Men imorgon har jag inte planerat att göra något förutom det jag precis planerade, vilket är att ha matte-maraton... 
 
Kul måndag helt enkelt! Denna vecka kommer bli grymt bra!
 
 



Kärleksmums

 Ingredienser

150 g Arla® Svenskt Smör

12 dl Arla® mjölk

3 st ägg

3 dl strösocker

1 msk vaniljsocker

34 dl kakao

2 tsk bakpulver

4 dl vetemjöl

Glasyr:

75 g Arla® Svenskt Smör

34 dl starkt kaffe

12 dl kakao

12 msk vaniljsocker

5 dl florsocker

Garnering:

1 dl kokosflingor

 

Gör så här:

Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en långpanna ca 30x40 cm eller lägg i ett bakplåtspapper. Smält smöret, häll i mjölken och låt det svalna. Vispa ägg och socker pösigt, gärna med elvisp. Sikta ner vaniljsocker, kakao, bakpulver och mjöl genom en sil. Tillsätt smör och mjölk och blanda allt till en jämn smet. Häll smeten i formen. Grädda i mitten av ugnen ca 20 minuter. Glasyr: Smält smöret i en kastrull, tillsätt kaffe, kakao, vaniljsocker och florsocker och blanda väl. Tag ut kakan ur ugnen, låt den stå en stund. Bred glasyren över den varma kakan och strö över kokosflingorna.

 
Receptet är från http://www.arla.se/recept/karleksmums/ 

Sitter just nu i skolan och är super sugen på kärleksmums. Skulle vara jättegott, tror dock jag aldrig har bakat kärleksmums så jag letade upp receptet. 




Träningskläder?

Nike

Nike by ibromanullman featuring NIKE

 
 
Sitter ofta och funderar på att jag så gärna vill träna. Men jag känner att jag aldrig har tid. Jag är stressad och skolan är alltid prio 1 ovasett vad. Men snart är det dags för att börja kötta igen. Att bli fit eller vältränad är något jag verkligen vill. Jag vill klara min första chins, längtar, när jag kan det då fan är jag ett steg närmare! 

KÖTTA
 
 
 



Gjord av kläder?

 
Jag vet att jag inte är ensam om detta MEN jag säger det ändå. Är jag den enda som skulle vilja vara gjord av kläder? Haha. Och nej jag menar inte bokstavligt. Men tänk att när du ser ett klädersplagg som du tycker om så tänker du "JA DEN SKA JAG KÖPA" sen tittar du på prislappen och kommer på att du inte alls ska köpa den. 
 
Åh vad kul det skulle få vara att få slösa så mycket pengar (självklart utan konsekvenser) på kläder för att bara få använda de och känna att "wow jag är impand av min egna klädstil". De skulle vara så kul. Slippa sitta och titta på en massa weheartit och tumblr bilder på tjejer som har grymt snygga kläder och då en grym smak för hur de ska matcha de ihop. JAG suger på det. JAG behöver en egen stylist. JAG skulle personligen dra på mig en t-shirt och ett par jeans och gå till skolan med. Wow. Fint. Vilket jag gör... Jag är inte så grymt imponerad av mig själv när det kommer till det. Men ändå kan jag ibland dra på mig det där lilla extra och gå till skolan och tänka, wow idag klarade jag det. Snygg jag är. Då känner jag mig såhär: Idag är det min tur att glänsa över alla de som alltid glänser över mig.