Tolv

Godmorgon alla morgon pigga! Jag och Alex vaknade halv tio, rättare sagt så vaknade jag då och Alex sov vidare. Så jag låg där med mobilen och kollade på massor av saker. Intressing! 
Iallafall så var vi och såg på Hunger Games Catching Fair igår och den var sjukt bra! 
 
Nu har vi varit och gymmat på friskis. Woho! Biffen Ida är på väg... Nja... Iallafall så tränade jag lite ben och sen så tränade jag och Alex armar. Inte riktigt min starkaste sida men det gick jättebra och tyckte faktiskt det var jätteroligt. 
Efter träningen så hämtade pappa mig och Alex och vi åkte till 12. Det är den nya underhållningsvåningen som ligger under tele2arenan. Vi gick och kollade där men det var ju inte heller så roligt, så vi gick och åt på McDonalds. Träffade Linnea och Amanda där vilket var jätteroligt eftersom det var ett tag sen och de jobba där så! 
 
Nu är vi hemma och jag försöker fixa pappas tjejs nya mobil men det går sådär...! 
 
 



Yes you are.

 



Väntar

 
Godmorgon...? Idag vaknade jag ungefär tjugo över sju. Gick runt och var väldigt seg... Men sen så tappade jag bort tiden och kom fram till att jag behövde springa till bussen men pappa kom med hjälp och sa att han kunde skjutsa mig till skolan! Så jag fick skjuts till idrottshallen där vi hade massage på schemat. HÄRLIGT! 
Dagen slutade med att vi skulle intervjuva folk, vilket vi också gjorde. Det gick väldigt snabbt så nu är jag faktiskt redan hemma! Skönt... Tänkte kolla på någon film och vänta på alex som kommer om flera timmar...



Det är bara att göra!

Såg precis klart ett till avsnitt av arga snickarn, bra avsnitt. Missade ju att kolla igår då jag var med min bror och pappa och åt. Tur att man kan se senare... Så ni som missat kan ju går in på än gång på tv5 play! 
 
Jag är faktiskt ganska trött nu så jag ska fixa det sista och sen ska jag sova. Jätteskönt! Börjar nio imorgon och första lektionen blir idrott! Yeees! Vi ska hålla på med relaxövningar och massera varandra. Det är ju kul, kanske att man somnar? 
 
Sen ska jag ju träffa Alex! Woho! Äntligen, saknat den krabaten. 
 
 



Solen

 
Här har ni två bilder som jag tog någon gång förra veckan. Blev extra nöjd med bilden som är underst, kolla vad cool den är! Man ser solstrålarna... Jag har hört att man inte ska kolla igenom linsen i kameran direkt på kameran men ibland känner jag att det behövs. Iallafall när det är så här fint. 
 



Äntligen hemma

Äntligen hemma och kan äntligen blogga. Gjorde faktiskt ett blogginlägg imorse men som ni ser så försvann det... Jag skrev det när jag var på bussen och sen så när jag skulle av så stängde jag bara av mobilen och då försvann det... Jaha, jag blev jättesur så ville inte skriva ett till. Men nu är jag iallafall hemma och kan blogga! 
 
Igår så kan vi säga att jag inte han blogga. Satt kvar i skolan och pluggade lite sen så åkte jag och Maja och gymmade. Det var jätteskönt, vi gymmade i ungefär 1 och en halv timme! Det gick toppen! 
 
På kvällen så åt jag på Silverado med pappa och Johan. Vilket var jätteroligt och trevligt! 
 
 



Glada léenden

Jag kom hem någon gång runt tjugo över fyra ungefär. Jag gick ut med Eddie på en promenad i ungefär 20 minuter sen tog jag nästa hund Mio och gick med honom ungefär lika länge. Men nu sitter jag hemma och kollar på tv. Jag kollar på "How I met your mother" vilket känns som en riktigt klassiker, den och Scrubs... He... 
 
Imorse så åkte jag till skolan som vanligt... Tills jag kom på att jag börja 10:15... Jadå... Helt okej. Jag var ju där 08:25 ungefär så jag kunde lika gärna åka hem men istället gick jag och plugga vilket var riktigt skönt. Fick några saker gjorda i skolan så det var skönt. Men som sagt nu sitter jag här och har det bra. 
 
Min syster och systerson ska komma hit idag. Jätteroligt! Vi ska äta jättegod mat, thaimat! Wohoooo! 
 
 



Datorn kallar på sömn...

Både jag och min dator är trött nu. Så vi tänkte gå och sova... Ligger redan i sängen men jag har grymt svårt att hålla ögonen öppna så jag måste verkligen sova. Hoppas ni också göra det! Godnatt! 
 
 
 



Kasse, mat, människor och en hund

 
Var hälsade människor, hoppas eran dag har varit bra! Min har varit helt okej började med att ha samling och sen hade vi Svenska och Historia, vilket var roligt! Sen hade vi god lunch och avslutade dagen med Engelska och  Matematik vilket också var roligt! Blev klar med Engelskan uppgiften och kunde skicka in den redan på lektionen och det var otroligt skönt! 
 
Sen så missade jag min buss hem till pappa så jag tog en annan till Slussen och trängdes med människor. Hoppade på en prottfull tunnelbana med några jobbiga människor och sen så mötte jag pappa vid Lidl och han handla där medan jag stod ute med min hund Eddie. Sen gick vi hem och jag fick gå upp med kassen och hunden. 
 
Nu sitter jag här och funderar på att spela lite Sims....



Solsken

 
 Så här fint var det förra veckan när jag vakna på morgonen. Otroligt vackert så jag var såklart tvungen att fota  det och se vilken bra bild det vart. 
Imorse när jag vakna så var det riktigt inte så här vackert men ändå väldigt vackert. Jag vaknade och kände mig trött, hmm men Ida du sov precis i sju timmar? Ja jag vet inte riktigt varför jag blev så trött men sånt som händer vissa dagar. Nu börjar jag bli piggare så det funkar! 
Just nu har jag en söt katt bredvid mig som ligger och njuter. 
 
 



Bron

BRON varför gör du så här? För er som har följt tv-serien Bron, ojoj... Jag har dock inte gjort det men kände att jag verkligen behövde se den just i kväll då det var sista avsnittet nu. Det enda jag har att säga är nog oj, spännande även fast jag inte sett den så mycket förut, några avsnitt men inte alla. Vad bra det var kan jag bara säga. 
 
 



Tjugofjärde november

Idag har varit jättebra! Jag har ju som sagt varit med Alex och det kan inte bli dåligt! Runt två tiden blev Alex jättesugen på Subway så han hörde av sig till Ludvig och frågade om han ville äta med oss där men han åt hemma. Men jag och Alex gick iallafall ner till centrum och åt varsin Subwaymeny, hur gått som helst. Sen efter ett tag kom Ludvig dit och vi gick runt och prata. Sen helt plösligt från ingenstan så dyker Jennifer upp... Vilket för de som inte vet är min halvsysters halvsyster, hängde ni med där? Stod och pratade med henne ett tag och sen så gick hon vidare. 
 
Alex och Ludvig köpte ännumera mat och Alex köpte en spelkonsol och ett spel till den. Roligt! Ludvig åkte hem och vi gick hem sen följde jag med Alex till bussen och sa TYVÄRR hejdå till honom. 
 
 



Move

 
Imorse vaknade jag ungefär tjugo över nio och solen sken så mycket så jag var tvungen att ta fram kameran. Skorpan ställde snabbt upp på att vara modell och kolla vad hon är vacker! 
 
Alex har ju sovit här och vi tänkte gå ut nu... Ja vi är jättesega men vi har tagit det lugnt. Men nu är det tags att röra på sig. 



Hästens polle

 
Mys häst, mys väder, mys Gotland. Ska snart åka dit igen det är bara svårt att ha en hel helg till det... Men snart så hoppas jag. Pappa och Fia har i helgen slaktat fåren på Gotland, tyvärr men det måste ske och våra får har haft det mycket bättre än vad andra har. Tjejerna lever ju fortfarande så snart i vår kommer små nya Lamm, jiho!



SOL

 
Mysiga 12 km i solen, jättehärligt var det! Vi vaknade runt nio tiden och sen så gick vi upp och åt frukost med mamma, hon berättade att hon hade tänkt gå på en promenad så vi bestämde oss för att gå med. Det var verkligen jättemysigt och fint, så värt det. Vi gick ganska långt men det var jätteskönt att vara ute och röra på sig. Vi tog en fika på Södergården som det heter, vi träffade även några vänner. Sen gick vi hem och åt våfflor.