Stress

Har stressat nu i några dagar och just nu sitter jag i min säng och bara andas ut. "sprang" runt i stan idag också, för att hitta en present till min bror! Lyckat blev det. Sedan så åkte jag buss hem med en kompis, han hade köpt en bulle till mig <33333 Otroligt fina vänner jag har. Ser du detta TACK!
 
Strax ska jag börja röra mig mot bussen, skönt! Ikväll lär det ju inte bli så mycket bloggning om inte någon bild, så ni får hålla utkik!
 
 



35 år!

Men hejsan! Kan redan nu förvarna er för att detta blir ett kort inlägg då jag ska sova.

Men jag har ju som ni märkt inte bloggat idag. Detta på grund av att min syster fyller 35 år, så GRATTIS TILL HENNE! Jag och pappa åkte och fira henne direkt efter skolan och sedan var vi där till cirka halv åtta och sedan dess har jag pluggat matte, skönt och faktiskt kul! 

Men nu ska jag läsa igenom ett papper. Sedan ska jag sova, imorgon är det nationella i Engelska för mig! 


// Inte min syster som fyllde 35 år, men hennes lillasyster som då inte är min syster, grubbla på den ni! //



R E D

 
Jag måste säga att jag tycker det blev väldigt snyggt. 
Dock så är det självklart snyggare i verkligheten men så är det ju oftast. Vad tycker ni? 



Min blogg

 
Jaha då är det söndag kväll igen då, måndag imorgon... Vet inte vad jag ska känna? Ska jag vara glad att det är skola imorgon eller ska jag bara vara irriterad? Självklart väljer jag att vara glad, men jag är ganska så trött så tänkte gå och lägga mig alldeles strax. Idag har jag varit på landet, fick vakna upp bredvid min pojke och åt goda våfflor till lunch. Dessutom så har vi sått på landet lite dill, moröter, blommor och det sista kommer jag inte ihåg. Men varmt och mysigt har det varit idag, så jag har njutit. 
 
När jag kom hem så har jag målat naglarna. Det blev riktigt snyggt måste jag säga, så bild kommer på det. Det finns inte mycket mer att säga förutom att jag har så många tankar i skallen just nu och vill självklart uttrycka mig här på min blogg, men nu är jag för trött för det så vi spar det tills senare. 
 
 



IDAG & IGÅR

Igår efter skolan så åkte jag till Alex skola och gick in mot hans klassrum. Utanför stod han, Ludde och Sara och väntade på mig. Jättekul! Vi gick sedan till en så kallad "ankdamm" och satte oss där  och spelade kort till halv sju och då var det lite kallt. Men jag hade så trevligt och så det var verkligen värt det. Sedan så vi hej då till de och så gick jag och Alex hem till honom och åt middag. Sedan runt halv elva och sov i en halvtimma. Enligt Alex så snarka jag lite, men jag tror honom inte... ;-)
 
Idag har jag klippt mig och är sjukt nöjd. Vi har även åkt ner till landet för att hitta min katt, gissa vad? Det var några som ringde om efterlysningslapparna som vi satt upp och DET VAR SKORPAN (dvs min katt). JAAAAAA JAG BÖRJADE GRÅTA AV LYCKA ♥♥
 
 
 



Idag

Trött är jag därför tänkte jag inte blogga utan istället berätta att min dag varit full. OCH att ni förmodligen får ett långt inlägg imorgon om mina spännande äventyr idag. 

Natti på er! 



Där satt den.

 



Vovvar

Träningsvärken finns fortfarande kvar kan jag lova... "Aj, oj, vänta på mig, gå lite saktare" så känns det i huvudet när mina vänner går lite för fort när jag har som mest träningsvärk i benen och rumpan. MEN det är roligt att jag får sådana resultat som känns, då vet jag att jag har gjort rätt. Har även fått lite träningsvärk i armarna, dock hann jag inte träna så länge igår med armarna så kanske är det därför det inte känns lika mycket där. Något att fundera på?
Annars har min dag flytit på. Kom till skolan och hade case (naturkunskap) hela morgonen till lunch, dock var det ganska intressant så det  var inte så farligt att sitta där och lyssna... Även fast det kan vara lite svårt, vi har precis startat upp vårt nya case (förklarar vad det är senare) som handlar om Genetik. Intressant att få lära mig mera!
 
Slutade skoldagen med tyska lektion, där vi hade läsförståelse "prov", egentligen är det nationella provet men efter alla blev jätte"rädda" så kallade min lärare det för bara en läsförståelse. Jag hann inte klart och fick lite nervsammanbrott så vi får se, tror jag ska få fortsätta! Vilket är skönt. 
 
Sedan åkte jag och handlade med mamma, jag fick köra! Wohop! När vi kom tillbaka så stod pappas bil på parkeringen, han lämnade mina väskor och lite saker till mamma. Men jag och mamma fick gosa med hundarna så vi var glada!
 
 



JUST DO IT.

 



Träningsvärk

Imorse vaknade jag halv sju och kom fram till att det var skola. Hm... Gick till skolan och hade det bra. Slutade runt tolv och åt lunch då sedan så åkte jag till gymmet och kämpade på där. Har en jätteskön (!) träningsvärk ifrån igår. Både min rumpa och mina lår känns ordentligt. Svårt att sätta mig ner haha. Men idag tränade jag lite biceps, triceps och axlar. Men det fick bli ett litet pass då jag skulle vidare sedan. Men ändå ett skönt träningspass och skyndade mig in i duschen så jag inte skulle lukta så illa...
 
Sedan åkte jag och pappa till mammas landställe för att leta efter min katt som har varit borta sedan i torsdags, tyvärr. Vi hittade henne inte men vi har hittat lite "ledtrådar". 
 
Imorgon ska jag hem till mamma. OCH det är redan torsdag, oj! Härligt. Men snart måste jag sova. Ska bara kolla klart på tv programmet jag ser på, jättespännande! Kollar på Brottskod på tv3 som handlar om Helikopter rånet från 2009. 
 
 
// Tomt på gymmet nör jag kom dit, trevligt! //



Så det är

Vad ska man säga? Idag har varit en bra dag, fick sova ut och stack till gymmet och tränade i mer än en timme. Hade inte riktigt koll... Kom dit runt 15:30 och var där tills 17:10... Duschade efteråt också och gick med trötta ben till bilen. Fick en kokt korv på Statiol eftersom jag inte hade ätit lunch, tack! Men dock så välte en burk med 15 liter vit färg bak i bilen så pappa fick lite och göra. 
 
Imorgon är det skola för mig, men har bara två lektioner så åker och tränar imorgon med. Men denna gång ska jag nog träna lite armar och axlar? Vi får se men för tillfället ser planerna ut så. Vet heller inte om jag åker till mamma imorgon eller inte, det får vi också se! 
 
 



Häftigt

 
Satt idag och kollade igenom mina bilder och hittade dessa från November 2013. 

Tycker de här bilderna är as balla, jag och Alex gick ut och skulle fota några ljus som vi hade tänt tidigare på dagen men sedan efter att jag tagit några bilder så kom jag fram till att fota med blixt i mörkret var ashäftigt. Det som ni ser på tillexempel den nedersta bilden är Alex som har blåst ut i luften och jag som fotat så blev det som ett litet "moln" på bilden. 
 
 



Bussar så varma.

Nejmen tjenare mina fina läsare. Sitter just nu på bussen på väg till gymmet, men jag har kommit på att jag är lite knäpp/korkad för jag tog min vinterjacka med en tjocktröja under när jag gick ut och nu sitter jag här på bussen och svettas. Alltid trevligt. 

Behöver knappt åka till gymmet för att svettas kan ju lika gärna sitta på bussen. 






Mer än tio timmar

Nejmen godmorgon på er! Vaknade faktiskt halv ett idag... MEN jag kom hem fyra på morgonen. Sov 2 1/2 timmar på båten, ungefär 1/2 i bilen och sedan från cirka 04:00/04:30 tills halv ett nu på dagen. Mer än tio timmar det vill säga. Väldigt skönt! Idag ska jag förmodligen träna, då åker jag till Friskis, men vi får se! 
 
Iallafall så har jag precis ätit frukost och ska nu alldeles strax duscha! 
 
 
// Ingen bild som ska har med inlägget att göra, tycker bara den är fin // 



På Gotland fortfarande!



Men hej på er! Jag vet att jag är ganska dålig på att blogga nu denna helg, men eftersom jag är på Gotland så har jag inte haft tid. Eller jag har helt enkelt inte suttit vid datorn förrän på kvällen och då har jag ju bloggat, men jag har inte känt att jag kunnat blogga mer än ett inlägg just då. Men nu är jag på väg hem och på onsdagen så börjar skolan för mig! Woho! 

Som sagt så är jag på väg hem nu... Ja det är ganska sent, men som jag nämnde nyss så har jag det ju lyx eftersom jag inte börjar förrän på onsdag. Kommer vara hemma runt fyra inatt, så inga mer inlägg för er idag. Men kanske imorgon - jag ska försöka! 

Idag har jag inte gjort jättemycket, har varit så grymt trött. Övningskörde dock till Ica och tillbaka för att köpa lite mat och glass. Sedan har jag hoppas studsmatta som ni ser på bilden. Gick in och la mig ett tag för att jag var så trött, hann se på två filmer. En bra och en mindre bra. 

Men nu ska pappa strax köra upp på båten, så vi höres!