http://nouw.com/ibu

Iförrgår gjorde jag en sak... 
Jag bestämde mig för att byta blogg och inte namnet, utan en helt bloggportal. Numera bloggar jag hos Nouw.com som är gamla nattstad.se. Jag har testat ett tag och upptäckte att det var lite spännare och oftast kände jag att den var lättare. Bättre deisgn där dessutom. 
 
Så gå in på min nya blogg: 
 
http://nouw.com/ibu
 
 



På Spåret

På spåret är ju ett trevligt program. 
Här sitter man i soffan och känner sig så dum. Är man korkad eller? Jag känner mig som ett UFO som inte kan något. Ge mig ett matematiktal och jag kan möjligtvis lösa det. Men samhället som jag bor i kan jag tydligen inte mycket om. De som deltar i På Spåret svarar på en fråga som handlar om vad en gammal vinking hette. Jo tack! Jag kan inte svara på vad våran nuvarende kung heter, kanske om jag får lite alternativ...
 
Men men, inget att klaga över. 
Kanske, men bara kanske är jag bättre på något än vad de är? Vad tror ni? 
 
 
 



Is a new day

Idag har vi passerat första veckan av det nya året. 
Det har gått mer än 7 dagar på 2015 och mycket och lite har hänt. Jag har firat min kusin Lina som fyllde 14 år igår! Grattis till att bli fjortis fina kusin! Jag har åkt GoKart vilket känns otroligt i min rygg/revben... Jag har varit med Alex två gånger. Jag har jobbat tre gånger. Men det kanske viktigaste för mig - jag har bestämt mig för att köpa min kamera. Jag har från och med idag sju dagar på mig. Snart så.
 
Men ändå sitter jag här och har ångest. 
Vill jag ha en kamera, det går igenom mitt huvud hela tiden. Vill jag? Vad är det jag vill? Men ändå känner jag att jag fotar så otroligt mycket. Min  mamma sa en klok sak och det var: "Det gör du, inte varje dag men den räcker många många år." och jag håller helt med. En sådan kamera går inte att ha med varje dag men jag kommer använda den och förmodligen många år framåt. Det bästa är att jag ska köpa kameran själv, för mina egenjobbade pengar. Mamma nämnde det att jag faktiskt började jobba och sa de första månaderna att jag jobbade för att tillslut kunna köpa en kamera. Pappa är/var dock lite tveksam - han tycker att det är mycket pengar och att jag kan resa för de istället. Men om jag jobbar så tjänar jag igen de där pengarna som jag lägger på kameran. Dessutom så vill man ju kunna fånga ögonblicket när man är och reser. 
 
Bingo Rimér han med kunskapen som är slående. 



Födelsedagar hit och dit

Nu sitter jag här, min middag blev en banan och flera godisbitar. 
Dock så har jag varit på 14-års kalas och ätit där runt två så kanske inte så konstigt...? Men men. Imorse ringde klockan på 09:00 men jag lyckades på nått sätt snooza till klockan 10:00. Visst är jag duktigt. Gick upp och åt en ägg macka, supergott! Sen cyklade jag iväg till gymmet där jag var en timme. Men det var verkligen inte min dag att träna?! Förstår inte. Men imorgon ska jag nog träna med pappa så det blir superkul. Då får jag träna lite ben tror jag + mage. Har bestämt mig för att få tillbaka mina magrutor som jag nästan hade förut. Komsi komsi. 
 
Annars då?
Jo jag sitter och tänker så det gör ont. Mina släktingar och familj vill att jag ska skriva en önskelista och jag vet inte riktigt vad jag vill ha så det är svårt... 
 
Vad brukar ni önska er i födelsedagspresent? 
 
- En dag då mina kompisar stylade mig...



Det är dags nu

Det här med bloggandet  går inte alltid så bra. 
Men jag har en bortförklaring. Igår så var jag nämligen å jobbade en långtid och efter det så kom Alex och mötte upp mig. Har inte träffat honom sen mitten av december då han har varit i Österrike och åkt skidor. Det var mysigt att träffa honom igen.
Och i fredags så åkte jag och mamma in till stan och gick runt å shoppade i stan, fick med mig hem en blus och en eyeliner. Jättenöjd! Blusen ska jag ha på mig på min födelsedag som är om 10 (!!!!) dagar. Så kul, men jag är lite rädd också. Fatta vad gammal jag blir? 18 år, 18 (!!!!). Aja ingen idé att få panik nu. Det kan jag ha om 9 dagar. 
 
Morgondagens planer är att...:
Träna och fira min kusin som fyller 14 år snart. Längtar som sjutton efter att träna. Jag måste börja träna. Jag har mål och jag är bestämd som fan att klara de. Jag SKA. Jag vet vad jag vill och vad jag kan. Jag har mål som jag vet att jag kan klara av men som jag fortfarande måste kämpa för, så det är bara att sätta igång. Har faktiskt bestämt mig. Veckan efter min födelsedag så ska jag försöka vara nyttig. 
 
 
 
 
 
 



Mom's Night Out

 
 

Har precis sett klart denna film med min mamma. 

Den var så sjukt rolig. Iallafall efter ett tag. Mamma satt bredvid mig och skratta som sjutton så det var kul. Även fast jag inte är en mamma och inte kan relatera till det som de säger angående hur det är att vara mamma så hade filmen flera bra saker att "säga". Tipsar verkligen er om denna film, jag och mamma hyrde den på Telias videobiblotek. 




Första dagen av det nya året.

Hoppas ni har haft en underbar nyår. 

De har iallafall jag haft. Jag var hemma hos min kompis Filip med William, Markus, David, Olle, Tyra, Sandra, Alec, Matteo och en vän till Matteo. Vi hade jättekul, satt å åt god mat, nämligen tacos. Mums. Sedan så umgicks vi mest å lyssnade på musik. Lite senare mot kvällen så blev jag uttråkad så jag och några till gick ut å byggde en snögubbe. Fin fint. Som Alec och Markus sedan smällde sönder. Men men. Vid tolvslaget så skålade vi och Alec sköt iväg lite fyrverkerier, varav två smälldes nere vid oss. Livrädd var jag iallafall. 

Idag vaknade jag klockan åtta för att... 

Bege mig till jobbet. Spännande va? Haha... Nej men jag hade faktiskt kul! Det har inte varit så mycket att göra så jag har stått och vikt Happy Meal kartonger ungefär hela dagen. Superskönt. Slutade klockan fyra och då kom mamma in och ville ha lite mat. Mums. Jag gick och bytte om sen gick vi in på Coop och köpte varsina pizzor som vi senare ska värma i ugnen. Så gott! Annars så tänkte jag bara vila. Men vi höres senare.