Hur snyggt?

 
Klippte ihop det här lite snabbt i mobilen, super smidigt! Tycker att linnet är jättefint, den har det där lilla extra med fickan. Det blir inte ett helt vanligt linne utan linnet blir lite mer speciellt sådär. Annars så tycker jag att detta är en super tuff outfit. 



Hemma

Tjohej på er! Nu är jag hemkommen från Gotland. Eller rättare sagt så kom vi hem igår kväll och jag somnade nog vid 12-tiden så det blev alltså inte sent. Sedan vaknade jag klockan 10 så jag är inte alls trött! Skönt! Tänkte strax gå iväg till gymmet för att trötta ut mig där, men innan ska jag gå ner i tvättstugan och se om det finns någon tvättid. Har ganska mycket smutsig tvätt nu när jag varit på Gotland och jag ska snart åka tillbaka dit så jag måste ha rena kläder tills dess. 
 
Har absolut inget att säga just nu. Men när jag kommer hem så ska jag först duscha men sedan så kan jag skriva något kul. Eller berätta mer om min vistelse på Gotland? Vi får se! 
 
 



The fault in our stars

En film som jag verkligen måste se är "The fault in our stars" eller som den också heter "Förr eller senare exploderar jag". Jag har hört så otroligt bra om den att jag snart blir tokig, måste se den. Är även lite rädd förr att någon ska berätta för mig hur den slutar eller något annat liknande som kan förstöra allt. So do NOT tell me anything! 
 
 
Fast har ni sett den? Är den bra? 
 
 
 
 
 
 
 
 



Mina dagar och tips

Hej och förlåt för sämst uppdatering! Som nog inte många av er vet eller så vet många av er att jag befinner mig på Gotland just nu. Kom ner i går natt och igår var det så otroligt fint väder att jag låg på stranden med två kompisar, Cora och Emma, och solade å badade hela dagen. Så otroligt skönt! Men innan jag låg på stranden och gottade mig så plockade jag fullt med jordgubbar i min styvmammas land. 
 
 
Idag har det verkligen spöregnat, jättetrist!! Men vi har haft och göra ändå... Hmmmm... Eller vi var på en marknad i några minuter, lastat av massor av trä till en kompis till familjen och tittat slut på min serie - gråt!! Jag tipsar er verkligen om världens bästa serie. 
 
 
SE DEN!!
 
 



SJU – 10 saker ni inte visste om mig

Då jag hade väldigt mycket att göra igår så laddade jag inte upp denna igår, men ni får den nu :-D
 
SJU – 10 saker ni inte visste om mig
 
1. Jag köper nästan aldrig några nya kläder och om jag köper nya kläder så håller jag mig till billiga butiker. 
 
2. Jag har väldigt svårt för att slänga saker, som tillexempel gamla leksaker eller nallebjörnar som jag hade när jag var liten. Vilket resulterar i att jag nu 17-år gammal har alldeles för mycket nallebjörnar i mitt rum. Jag har för tillfället 22 gosedjur i mitt rum. Oj.
 
3. Jag är besatt av namn, jag älskar att veta olika namn och vad folk heter och även deras mellannamn. När jag var yngre hade jag en bok där jag skrev i namn som jag letade efter på nätet, sedan kunde jag göra topplistor på de namnen jag gillade mest. Ett långt tid var Liam mitt favoritkillnamn och det är vad min systerson heter idag. Min hund heter tillomed det i mellannamn, vilket jag bestämde långt innan min systerson föddes.
 
4. Igår cyklade jag och min mamma flera mil, jag har räknat ut till 10,3 km nu... Och då har jag bara räknat till Enskede från Tyresö. 
 
5. Jag kan bli helt facinerad av att titta på teater, kan sitta och bara glo och tycka det är jättehäftigt att de som spelar teatern är så duktiga. Jag kan även bli helt facinerad av vacker natur, vackra solnedgångar, mina katter och min familj. Bara för att allt och alla är så bäst. 
 
6. Jag älskar (ish, ibland det vill säga) att testa på nya saker. Oftast är jag lite försiktig och osäker i början men tillslut så släpper jag loss och bara har kul.
 
7. Jag kan både älska och hata överraskningar. Beror ju självklart vad överraskningen är, men i största allt så är det mitt humör och mina planer som bestämmer om jag ska vara glad eller inte haha. Har jag något planerat och någon överraskar mig så har jag ibland svårt att släppa det jag redan planerat. Men i största allt så tycker jag om att bli överraskad. 
 
8. Jag ÄLSKAR att träffa nya människor. Få lära känna nya människor är jätteintressant, få höra vad de har för intressen är tillexempel jätteintressant. Och även fast jag är lite blyg i början så släpper det efter ett tag. 
 
9. Jag kan bli fast vid saker som tillexempel en bra serie, ett bra spel eller något som jag tycker är kul att göra. Men ibland kan jag också bara helt plösligt sluta att göra det jag höll på med. 
 
10. Jag har väldigt väldigt mycket åsikter och jag älskar att få föra fram de på ett sådant sätt som ett tal. ett seminarium eller ett blogginlägg/insändare osv. Jag tycker även oftast det är roligast att få föra fram en åsikt som jag har fått valt ämne själv i. Om man tänker i skolan så får man inte alltid välja vad man ska skriva om eller prata om men om jag får det så går det fort och åsikterna bara flödar om mig. 



SEX – Mitt senaste köp

SEX – Mitt senaste köp
 
Oj, ärligt talat så tror jag nog det var mat. Mummmms mat. 
Men annars var det nog strumpor och ett skärp som jag köpte på Trosa marknad.
För ärligt talat så köper jag typ aldrig någoting. Någongång varanan månad kanske jag köper ett klädesplagg, men mitt nästa köp ska nog få bli en iPhone laddare för min är snart körd.
Och som mamma sa nyss så står jag kanske där sedan utan en laddare och har inte någon tillgång till att köpa en ny. Så där lär väl några 100 lappar försvinna. 
Byebye till de! 
 
 



Sol och regn det är allt jag vill ha?

Klockan är alldeles strax fem och här sitter jag framför datorn och hör mamma nynna samtidigt som hon lägger in ved i vedspisen. Men varför sitter jag inne? Jo det har varit dåligt väder hela dagen, en sekunden så har det varit ösregn och andra så har det varit skinande sol så pass att jag legat med bikini på studsmattan... Jaha.
Ideén var egentligen att jag skulle åka hem idag. Men jag fick ett svar på sms av min chef där det stod att jag inte behöver jobba denna vecka. Så istället är jag kvar på landet med mamma till på onsdag.
På torsdag har jag planerat att åka till Gotland. Mys!
 
En sak jag har tänkt på ganska mycket är hur mycket jag saknar min kamera. Så fort jag får min lön så kommer jag att försöka fixa den. Åh min fina kamera. Eller så kanske jag samlar ännumera pengar till att köpa en helt ny?
Har inte riktigt bestämt mig än...
 
 
En bild från imorse med min fina katt



FEM – Det vackraste jag vet är

 
FEM – Det vackraste jag vet är
 
 
Det finns mycket som jag tycker är så vacker så jag blir galen men om jag ska välja platser så blir det självklart mitt landställe hos mamma och hos pappa. Och jag tror att jag tycker om det så mycket för att jag blir som förälskad i färger och älskar att vara ute.
Att stå och titta på en solnedgång kan jag bli helt hypnotiserad av. 
Jag älskar att stå och lyssna på lugnet eller på hur vågorna låter mot stranden/berget. Att känna vinden i sitt ansikte eller de sista solstrålarna innan solen går ner.
Ibland försöker jag fota det som är så vackert, men när jag ser att jag inte får ner det vackra på en bild så spar jag det vackra i mitt huvud. Har en bild av hur det ser ut just då, när jag är så lycklig. 
Och någonstans kommer jag alltid komma ihåg det.
Vissa mer än andra. 
 
 



FYRA – Min familj

FYRA – Min familj
 
Oj min familj. En underbar, knasig, rolig och lite svårt förstående familj är vad vi är.
Mina föräldrar är separerade (då de aldrig var gifta) sedan 7 år tillbaka, det vill säga 2007. Jag var alltså 10 år gammal. I min familj består det av en mamma, en pappa, en bror och en syster. 
Och nu kommer det komplicerade. 
Jag har alltså en syster som är 18 år äldre än mig och är min halvsyster, hon är min pappas andra barn då han har två. Mig och min syster Jessica. Jag har aldrig bott ihop med min syster eftersom
hon är så mycket äldre än mig.
Sedan är min bror 8 år äldre än mig och är min mammas andra barn. Mig och min bror Johan då. Min bror Johan har jag bott tillsammans med, även efter mina föräldrar separerade då min bror bodde kvar i villan vi alla hade bott i. Medan min mamma och jag (på halvtid) flyttade till en lägenhet.
 
Finns inte så mycket mer att berätta om, jag blev en liten sladdis som var efterlängtad och som bodde i en fin villa nära skogen och hade/har en grymtbra uppväxt. 
 
 
Min pappa och min bror Johan. 
 
 
Johan och jag.
 
 
Min morfar och min bror Johan. 
 
 
Min mamma och jag. 
 
 
Min syster Jessica, jag (väldigt fin) och min pappa. 
 



TRE - En gammal bild på dig själv

Skulle laddas upp igår. 
 
 
Här är jag 2009 och gud vad jag är söt. Kolla mitt blonda hår och mina inte noppade ögonbryn. Hur mina ögon är gröna och min glugg mellan mina två framtänder är stor. 
Söt var jag helt klart! 
 



Samvete





Godmorgon alla trötta. Jag har en god nyhet till er som sommarjobbar eller jobbar vanligtvis till vardagen - det är bara söndag. Ni behöver förhoppningsvis inte jobba förrän imorgon. Alltså kan ni idag inte göra någoting. Godnatt igen då! 
Om ni struntar i att dra upp rullgardinen så behöver ni inte se att det är fint väder och kan därför bara ligga i sängen med ett helt okej samvete. Har ni dragit upp rullgardinen så finns det inte mycket jag kan säga än att sätta på din favorit musik och göra något produktivt, att städa är en sådan sak. 





TVÅ – Favorit saker i bilder

 
Min moped: Eftersom mitt internet är lite skruvat här på landet och alltså inte funkar så bra så får ni bara en bild för nu. En av mina alla favoritsaker är min moped. Tycker det är hur kul som helst och köra den och jag tycker det är ett grymt smidigt sätt att ta sig fram dit man vill fort. Många bra minnen med den! Som en vanlig sommarlovsdag då jag och en kompis bara åkte till stranden med den - som sagt SMIDIGT. Och kul! ;-)
 
Jag har självklart andra favoritsaker som min dator, dill dip med gurka, gymmet, mina gympaskor osv. 



ETT – En nytagen bild på mig + 10 fakta om mig.

ETT – En nytagen bild på mig + 10 fakta om mig.
 
// Dålig kvalitet - från i tisdags //
 

1. Jag älskar att testa på nytt och bli väldigt engagerat i det jag testar.
 
2. Jag vill oftast mina vänner och familj deras bästa och stöttar därför de så mycket jag kan. 
 
3. Jag är född 07.19 dvs elva miuter innan min bror skulle gå till skolan och eftersom detta var tre år innan 2000-talet så fanns det inte många mobiltelefoner, så min pappa fick springa till en telefon för att ringa till min bror och berätta att jag hade kommit och att det blev en tjej.
 
4. Jag kan bli riktigt arg och förbannad och handlar det om något allvarligt så kan jag tyvärr bli elak.
 
5. Går saker inte som jag vill att det ska gå så... SPRING IFRÅN MIG. 
 
6. Jag jobbade min tredje dag på McDonalds i Liljeholmen idag och jag tycker det är skitkul.
 
7. Jag fick hål i öronen när jag var 2 år. 
 
8. Ibland har jag grymt självförtroende och ibland ligger det verkligen på botten.

9. Jag är ganska blyg i början när jag träffar någon ny och tycker oftast det är jobbigt att göra saker framför människor, tillexempel lekar men å andrasidan så tycker jag det är skitkul att presentera presentationer och hålla tal efter ett tag. 
 
10. Jag tycker det är superkul att rita, pyssla eller skriva. Dock kanske jag inte alltid är så bra på det. 
 



TOLV DAGAR

ETT – En nytagen bild på mig + 10 fakta om mig.
TVÅ – Favorit saker i bilder
TRE - En gammal bild på dig själv
FYRA – Min familj
FEM – Det vackraste jag vet är
SEX – Mitt senaste köp
SJU – 10 saker ni inte visste om mig
ÅTTA – Mina favoritskor
NIO – Mitt livsmål är
TIO – Det här hade jag på mig idag
ELVA – Bild på mig och någon barndomsvän
TOLV – Mitt favoritminne
 
Här ser ni vad jag hade tänkt göra i tolv dagar framöver och jag hoppas verkligen att det kommer upp varje dag, om inte så får ni bli lite sura på mig på ett snällt sätt ;-)



Dag 2

Idag var min andra dag på gymmet. Hur kul som helst! Tycker verkligen att det är skitkul och det är grymma arbetare där som är schyssta och roliga. Också väldigt många som hjälper mig! 
Men dag 2 på McDonalds betydde även att jag åt där andra gånger på två dagar. McWrape med meny, cola och pommesfrities. Vet inte vad jag känner för det om jag ska vara ärlig. Har inte heller tid för att träna och nu låter jag idiotisk. Det är inte så att jag inte brukar äta onyttigt, det är bara det att jag inte brukar göra det till lunch två dagar i rad.
 
Ikväll blir det fotboll!!! Sista hemma matchen för Hammarby innan Hammarby tar ett sommarupphåll, de spelar mot Gais. Det ska bli grymt kul att gå på matchen. Går med pappa och en nära vän till familjen.
 
// Gårdagens måltid //